ΑΕΚ

Φέρνει Ματιάσεβιτς η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ αποκτά αθλητικό διευθυντή. Το δημοσίευμα της zurnal ισχύει 100% και σύμφωνα με πληροφορίες, έχει επέλθει συμφωνία ανάμεσα στον Βλάντιμιρ Ματιάσεβιτς και την Ένωση. Ο Ματιάσεβιτς ήρθε στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 1999 και έπαιξε για μια σεζόν ως αριστερός μπακ. Από το 2014 κατέχει τη θέση του αθλητικού διευθυντή στην Τσουκαρίτσκι και, πλέον,...

Συντάκτης: Γιάννης Χωριανόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Η ΑΕΚ αποκτά αθλητικό διευθυντή. Το δημοσίευμα της zurnal ισχύει 100% και σύμφωνα με πληροφορίες, έχει επέλθει συμφωνία ανάμεσα στον Βλάντιμιρ Ματιάσεβιτς και την Ένωση.

Ο Ματιάσεβιτς ήρθε στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 1999 και έπαιξε για μια σεζόν ως αριστερός μπακ. Από το 2014 κατέχει τη θέση του αθλητικού διευθυντή στην Τσουκαρίτσκι και, πλέον, όλα δείχνουν πως θα έχει τα ίδια καθήκοντα στην Ελλάδα. Ο Ματιάσεβιτς έχει μιλήσει με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, με τον οποίο γνωρίζονται από την κοινή τους θητεία στο κλαμπ και αναμένεται στη χώρα μας μέσα στο επόμενο τριήμερο.

Έτσι υπάρχει διαφοροποίηση και στο οργανόγραμμα του κλαμπ.

Τη θέση του εκτελεστικού διευθυντή κατέχει ο Ντούσαν Μπάγεβιτς και ο Νίκος Λυμπερόπουλος παραμένει ως τεχνικός διευθυντής. Σε όλα τα ποδοσφαιρικά κλαμπ, ωστόσο, ο αθλητικός διευθυντής θεωρείται πόστο ανώτερο από αυτό του τεχνικού διευθυντή.

Είναι μια κίνηση που χρειαζόταν η ΑΕΚ, που έδειχνε πως χρειαζόταν ενίσχυση στο κομμάτι των μεταγραφικών αναζητήσεων και των επαφών στο εξωτερικό.
Καιαυτή η κίνηση έρχεται από τη Σερβία, προκειμένου, η ΑΕΚ να αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερες άκρες στις διεθνείς αγορές.

Δίνει χρόνο στον Κονέ

Προς Απόλλωνα Σμύρνης ο Τζανετόπουλος

Ευκαιρία με φόντο το μέλλον

Exit mobile version