Φιλ Νέβιλ: “Η κριτική του Μουρίνιο γίνεται προσωπική”

Ο Φιλ Νέβιλ αισθάνεται ότι η κριτική που ασκείται στον προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ζοσέ Μουρίνιο, έχει γίνει προσωπική, αν και πιστεύει ότι ο Πορτογάλος τεχνικός μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση. Ο Μουρίνιο βρέθηκε κοντά στην πόρτα της εξόδου από την ομάδα, αλλά οι αρμόδιοι των “κόκκινων διαβόλων” το σκέφτηκαν ξανά μετά την εντυπωσιακή ανατροπή...

Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Φιλ Νέβιλ αισθάνεται ότι η κριτική που ασκείται στον προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ζοσέ Μουρίνιο, έχει γίνει προσωπική, αν και πιστεύει ότι ο Πορτογάλος τεχνικός μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση.

Ο Μουρίνιο βρέθηκε κοντά στην πόρτα της εξόδου από την ομάδα, αλλά οι αρμόδιοι των “κόκκινων διαβόλων” το σκέφτηκαν ξανά μετά την εντυπωσιακή ανατροπή στο παιχνίδι με την Νιουκάστλ την προηγούμενη αγωνιστική.

Η σχέση του 55χρονου Πορτογάλου κόουτς με τον Πολ Πογκμπά έχουν γίνει πρωτοσέλιδα στις αγγλικές εφημερίδες, όπως και ότι υπάρχει αναταραχή στα αποδυτήρια καθώς η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει μείνει επτά βαθμούς πίσω από την κορυφή της βαθμολογίας.

Exit mobile version