Ο Ασπρόπυργος ξεκίνησε τον σχεδιασμό του ενόψει της συμμετοχής του στο πρωτάθλημα της Football League, με τον Γιώργο Βαζάκα και τους διοικούντες να καταστρώνουν τα πλάνα τους.

Το βασικό ζήτημα για την ομάδα της Δυτικής Αττικής είναι η μετατροπή της σε ΠΑΕ, προκειμένου να μπορέσει να δηλώσει συμμετοχή στη τρίτη τη τάξει κατηγορία.

Κάτι που αποφασίστηκε στην γενική συνέλευση της Παρασκευής (21/6), όπου η ομάδα θα φέρει τον διακριτικό τίτλο ΠΑΕ Ένωση Ασπροπύργου.

Εν συνεχεία μπαίνει μπροστά το ξεσκαρτάρισμα του έμψυχου δυναμικού, όπου είχαμε τις δύο πρώτες αποχωρήσεις.

Ο λόγος για τον Αντώνη Πετρόπουλο και τον Γιάννη Καραλή, οι οποίοι έλυσαν τη συνεργασία τους και θα αναζητήσουν τη νέα ποδοσφαιρική του στέγη.

Ασπρόπυργος: Οι ανακοινώσεις

«Ενοψει της συμμετοχής της Ένωσης Ασπροπύργου στο πρωτάθλημα της Football League 2019-2020, την Παρασκευη 21 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε Γενική Συνέλευση στο Πνευματικό Κέντρο Ασπροπύργου κατα την οποία, μετά από την έγκριση του διοικητικού και οικονομικού απολογισμού 2018 – 2019, αποφασίστηκε:

-Σύσταση Ποδοσφαιρικής Ανωνύμου Εταιρείας με ονομασία ΠΑΕ Ένωση Α.Ο Πανασπροπυργιακού – Α.Ο Δόξα Ασπροπύργου και διακριτικό τίτλο ΠΑΕ Ένωση Ασπροπύργου.

-Σύσταση προσωρινής διοικούσας επιτροπής με σκοπό την διευθέτηση όλων των απαραίτητων ενεργειών όσον αφορά τη δημιουργία της νέας ΠΑΕ.

Η Διοίκηση της Ένωση Ασπροπύργου, μετά την μεγάλη επιτυχία της ανόδου της στη Football League, αισθάνεται την ανάγκη να διαβεβαιώσει το φίλαθλο κοινό της πόλης μας πως η περσινή επιτυχία δεν θα είναι μια απλή ευχάριστη παρένθεση στην ιστορία της ομάδας μας αλλά θα αποτελέσει εφαλτήριο για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο μελλον και να ενημερώσει πως ο αγωνιστικός σχεδιασμός της νέας σεζόν βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη».

«Η Ενωση Ασπροπύργου ανακοινώνει τη λύση συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Πετρόπουλο Αντώνη και Καραλή Γιάννη και τους εύχεται καλή συνέχεια στη σταδιοδρομία τους».