×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Αστέρας Αμαλιάδας: «Η άνοδος μας ανήκει, δεν μας προσφέρεται»


    Κώστας Λάππας

Αστέρας Αμαλιάδας: «Η άνοδος μας ανήκει, δεν μας προσφέρεται»


Ο Αστέρας Αμαλιάδας πέτυχε εντυπωσιακή νίκη την Κυριακή (27/5) στο Ελ Πάσο κόντρα στον Εθνικό (0-1), η οποία τον έφερε στη δεύτερη προνομιούχο θέση της βαθμολογίας που οδηγεί στη football league.

Άπαντες περιμένουν την απόφαση της πρωτοβάθμιας επιτροπής της ΕΠΟ για την τύχη του αγώνα με τον Ηρόδοτο που διεκόπη, προκειμένου να δουν αν τελικά θα προβιβαστούν στην ανώτερη κατηγορία.

Η διοίκηση πάντως, εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή τα δύο αυτά σημαντικά γεγονότα και κάνει λόγο για δίκαιη άνοδο που αξίζει στον Αστέρα βάσει αποτελεσμάτων και εικόνας μέσα στο γήπεδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο Αστέρας Αμαλιάδας, βρίσκεται στη Football League. Η ομάδα μας, με εννέα βαθμούς και με ένα παιχνίδι λιγότερο, απέδειξε ότι ήταν η καλύτερη σε αυτή τη σειρά των αγώνων.

Ο Αστέρας Αμαλιάδας, απέδειξε περίτρανα ότι αξίζει την άνοδο στη Football League. Μια άνοδος, η οποία θα επικυρωθεί και τυπικά τις επόμενες μέρες, καθώς σε πλήρη εφαρμογή των νόμων και των Κανονισμών που διέπουν το ελληνικό ποδόσφαιρο, η ομάδα μας ανήκει δικαιωματικά στα επαγγελματικά σαλόνια.

Πολλά μπράβο στους τεράστιους παίκτες μας, πολλά μπράβο στην τεχνική μας ηγεσία. Παρά τις δυσκολίες, παρά τα όσα πέρασε ο Αστέρας Αμαλιάδας, απέδειξε περίτρανα σε όλα τα παιχνίδια την αξία του, όντας από παιχνίδι σε παιχνίδι και καλύτερος, με αποκορύφωμα τα δυο εκτός έδρας νικηφόρα παιχνίδια μας, τα οποία μας κατατάσσουν αγωνιστικά και ηθικά, στη θέση της κορυφαίας ομάδας.

Μεγάλες προσωπικότητες, άνθρωποι του ποδοσφαίρου, οι οποίοι παρευρέθηκαν και παρακολούθησαν ως ουδέτεροι τον Αστέρα Αμαλιάδας, ομολόγησαν την ανωτερότητα και την ποιότητα της ομάδας μας, συνεχάρησαν τους ιθύνοντες και παραδέχθηκαν ότι το σύνολο αυτό, η ομάδα αυτή, έχει θέση στη Football League και μόνο εκεί.

Ίσως τις επόμενες μέρες ειπωθούν πολλά από πολλές πλευρές. Όταν θα έρθει η ώρα θα αναλυθούν και από την πλευρά μας τα πάντα και θα αποδείξουμε ότι η θέση μας είναι στη Football League, η άνοδος είναι κάτι το οποίο δεν μας προσφέρεται, αλλά κάτι το οποίο δικαιωματικά μας ανήκει.

Εκείνο που αυτή τη στιγμή έχει σημασία, είναι ότι ο Αστέρας Αμαλιάδας, μετράει σε πέντε παιχνίδια τρεις νίκες, έχοντας κερδίσει τον σεβασμό και την αναγνώριση των πάντων».


Τελευταία Νέα