Επεισόδια στο Περιστέρι, τραυματίστηκε φίλαθλος!


Κώστας Λάππας

Επεισόδια στο Περιστέρι, τραυματίστηκε φίλαθλος!


Άσχημα γεγονότα έλαβαν χώρα στο γήπεδο της Χωράφας στο Περιστέρι κατά την διάρκεια της αναμέτρησης του Αγίου Ιεροθέου με την Καλλιθέα για την 5η αγωνιστική του 7ου ομίλου της Γ΄εθνικής.

Το Sportime.gr βρέθηκε στο γήπεδο και παρουσιάζει τα όσα έγιναν.

Περίπου 20 λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους, περίπου 15 άτομα επιτέθηκαν με πέτρες στους οπαδούς της Καλλιθέας που παρακολουθούσαν την αναμέτρηση δίχως να προκαλέσουν το παραμικρό πρόβλημα.

Πρόκειται για οπαδούς άλλης ομάδας, οι οποίοι κινήθηκαν σε χώρο που βρίσκεται εκτός γηπέδου- στην πλευρά του δημοτικού σχολείου που συνορεύει με το γήπεδο- έφτασαν μέχρι τα κάγκελα και δίχως να γίνουν αντιληπτοί, άρχισαν να βρίζουν, να εκτοξεύουν πέτρες και να πετάνε δυναμιτάκια.

Προκλήθηκε ένας χαμός, με αποτέλεσμα ένας φίλαθλος των γηπεδούχων, στην προσπάθεια του να σηκωθεί από τη θέση του, να δεχθεί μια πέτρα στο πρόσωπο, να γεμίσει με αίματα και άμεσα να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Μάλιστα, αποχώρησε από το γήπεδο σοκαρισμένος από το συμβάν.

Ακολούθησε διακοπή του αγώνα για περίπου 7 λεπτά, προκειμένου να ηρεμήσει η κατάσταση, με την ανθρώπους της διοίκησης του Αγίου Ιεροθέου να προσπαθούν να κατευνάσουν τα πνεύματα.

Αστυνομικές δυνάμεις κατέφθασαν στο γήπεδο, χωρίς ωστόσο να γίνει κάποια σύλληψη, αφού οι 15… κάφροι εξαφανίστηκαν άμεσα. Εξάλλου, η επίθεση διήρκησε μόλις λίγα δευτερόλεπτα.

 

 

 


Sportime Extras