FOOTBALL LEAGUE

Ιάλυσος: Ψηλά στη λίστα ο Κλιγγόπουλος

Ματς-κατηγορία είναι αυτό που δίνει ο Ιάλυσος την Κυριακή (22/12) απέναντι στον Θεσπρωτό. Οποιοδήποτε αποτέλεσμα πλην της νίκης μοιάζει απαγορευτικό. Στη Ρόδο βρίσκεται ήδη ο Γιάννης Μάγγος, ο οποίος αναμένεται να δει το ματς από την εξέδρα. Αυτός θα είναι ο επόμενος προπονητής, όπως αποκάλυψε το Sportime, αρκεί να μην είναι σοκαριστική η εικόνα κόντρα...

Συντάκτης: Αντώνης Τσιράκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ματς-κατηγορία είναι αυτό που δίνει ο Ιάλυσος την Κυριακή (22/12) απέναντι στον Θεσπρωτό. Οποιοδήποτε αποτέλεσμα πλην της νίκης μοιάζει απαγορευτικό.

Στη Ρόδο βρίσκεται ήδη ο Γιάννης Μάγγος, ο οποίος αναμένεται να δει το ματς από την εξέδρα. Αυτός θα είναι ο επόμενος προπονητής, όπως αποκάλυψε το Sportime, αρκεί να μην είναι σοκαριστική η εικόνα κόντρα στον Θεσπρωτό.

Από εκεί και πέρα, οι Ροδίτες φαίνεται πως ετοιμάζουν ήδη τις πρώτες τους κινήσεις. Στόχος είναι το να πάρουν παίκτες με λίγα χρήματα και σε αυτές τις περιπτώσεις πάντα κοιτάς και τι υπάρχει στη… γειτονιά σου.

Ο Δημήτρης Κλιγγόπουλος διαθέτει το συγκεκριμένο πακέτο. Γι’ αυτό και ο Ιάλυσος τον έχει ψηλά στη λίστα του. Πρόκειται για μέσο που αγωνίζεται στη Ρόδο.

Σε νεαρή ηλικία βρέθηκε στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ και από εκεί στον Άρη. Έφτασε κάποια στιγμή να πάρει μεταγραφή στον Ολυμπιακό, αλλά εκεί ουδέποτε αγωνίστηκε. Δόθηκε δανεικός στον Αιγινιακό και τελικά έμεινε ελεύθερος. Ακολούθησε η Θύελλα Καμαρίου και φέτος η Ρόδος.

Είναι 21 ετών και στον Ιάλυσο πιστεύουν πως μπορεί να δώσει λύσεις στο δεύτερο μισό της σεζόν. Θα κοιτάξουν και άλλους παίκτες από τη Γ’ Εθνική.

 

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Exit mobile version