FOOTBALL LEAGUE

Καλαμάτα: «Kαθαρίστε το ποδόσφαιρο από τη λάσπη»

Καυστική ανακοίνωση εναντίον του διαιτητή Αγγελάκη, με αφορμή την διαιτησία του στο παιχνίδι με αντίπαλο τον Ασπρόπυργο εξέδωσε η Καλαμάτα.
Καλαμάτα: «Kαθαρίστε το ποδόσφαιρο από τη λάσπη»

Η «μαύρη θύελλα» μεταξυ άλλων κάνει λόγο για προκλητική διαιτησία του Έλληα ρέφερι, αλλά και των βοηθών του ενώ παράλληλα καλεί και τους αρμόδιους να πάρουν μέτρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η Καλαμάτα:

«Κύριοι της ελληνικής διαιτησίας και του ελληνικού ποδοσφαίρου,

Με την επιστολή μας αυτή θέλουμε να καταγγείλουμε την προκλητική διαιτησία του Αγγελάκη(το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει) και των συνεργατών του (Γιάντση- Χριστοδούλου, άλλο φρούτο που έπεσε κάτω, Λιάρο) στο σημερινό παιχνίδι της ομάδας μας με τον Ασπρόπυργο στην Καλαμάτα και ζητούμε να μη διαιτητεύσει κανείς τους στο μέλλον, κανένα παιχνίδι του αθλήματος, ούτε ο διαιτητής, ούτε οι επόπτες, ούτε ο τέταρτος.

Η συγκεκριμένη διαιτησία, ήρθε να προστεθεί σε μία σειρά αποτυχημένων, τραγικών και απαράδεκτων διαιτησιών, οι οποίες, αντί να αποτελούν εξαιρέσεις , δυστυχώς, είναι μια συνέχεια της γνωστής-άγνωστης “παράγκας” για την οποία μιλούσε και μιλά ακόμη όλη η Ελλάδα.

Μάλιστα, με πρωταγωνιστές, απογόνους αρχιστελεχών, που γύρισαν το ποδόσφαιρο πολλά χρόνια όπισθεν και θέλουν να κάνουν τους κανακάρηδες τους… διαιτητές, για να εξασφαλιστούν και αυτοί, όπως οι ίδιοι, αλλά δυστυχώς, ΤΡΑΥΛΙΖΟΥΝ…

Η αχρηστία, η ανικανότητα και ο ανεπαγγελματισμός δεν αποτελούν έννοιες της Φυσικής, αγγίζουν όμως την αθλητική καθημερινότητα και θα πρέπει να συμπεριληφθούν στις έννοιες της Ανθρωπολογίας!

Κύριοι,
Κανείς δεν θα παίζει με την επένδυση της ΠΑΕ Καλαμάτας!
Ως εδώ και μην παρέκει!

Μην μας αναγκάσετε να πάρουμε ειδικά μέτρα, διότι πολλοί θα εκτεθούν!
Δικαιώνεται ο Κ. Καλύβας, που διαφωνούσε στον ορισμό του κ. Αγγελάκη, κάτι που φυσικά δικαιώνει τη δική μας αντίδραση!

Κύριοι, της ΕΠΟ, ξενόφερτοι, Αγία Τρειάς, που πρέπει να σας μάθουμε και γεωγραφία (ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΙ), αφού δεν γνωρίζετε ότι ο νομός Θεσσαλονίκης-που τον ξέρετε πολύ καλά άλλωστε- και ο νομός Ημαθίας απέχουν πολύ από το νομό Μεσσηνίας, για να μας ορίζετε διαιτητές από εκεί και μάλιστα, την άλλη Κυριακή παίζουμε στη Βέροια!
Καθαρίστε το ποδόσφαιρο από την λάσπη που τον κυριεύει…

Ξεκαθαρίζουμε τη θέση μας για να μη σας δώσουμε δικαίωμα να βρείτε άλλοθι στα αποτελέσματα της ομάδας μας ή σε υποκειμενικές κρίσεις», καταλήγει στα όσα καταγγέλλει η Καλαμάτα.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

 

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Greek Talents Scouting: Μια φωνή λογικής μέσα στην καταιγίδα ξενομανίας του ελληνικού ποδοσφαίρου

Greek Talents Scouting: Μια φωνή λογικής μέσα στην καταιγίδα ξενομανίας του ελληνικού ποδοσφαίρου

To Greek Talents Scouting είναι μια πρωτοποριακή σελίδα που αναδεικνύει τα ντόπια ταλέντα που τόσο έχει ανάγκη το ελληνικό ποδόσφαιρο

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Κώστας Τσιμίκας: «Sos» για τον Γιώργο Ζαγκλιβέρη που μας έχει ανάγκη!

Κώστας Τσιμίκας: «Sos» για τον Γιώργο Ζαγκλιβέρη που μας έχει ανάγκη!

Έκκληση κάνει ο Κώστας Τσιμίκας για οικονομική στήριξη στον 30χρονο ποδοσφαιριστή Γιώργο Ζαγκλιβέρη, ο οποίος πάσχει από σπάνια μορφή καρκίνου.

Ποδόσφαιρο
Football League: ΠΑΟ Ρουφ – Μακρής: Φανήκαμε πιο έτοιμοι!

ΠΑΟ Ρουφ – Μακρής: Φανήκαμε πιο έτοιμοι!

Ο Βαγγέλης Μακρής τόνισε ότι ο ΠΑΟ Ρουφ ήταν πιο έτοιμος στο ματς κόντρα στη Νεάπολη!

Football League
Football League: Καταγγελίες από παίκτη του Πανσερραϊκού κατά της διοίκησης της ομάδας – «Εξαφανίστηκαν – Δεν απαντάνε καν στα τηλέφωνα!»

Καταγγελίες από παίκτη του Πανσερραϊκού κατά της διοίκησης της ομάδας – «Εξαφανίστηκαν – Δεν απαντάνε καν στα τηλέφωνα!»

Σε σοβαρές καταγγελίες προχώρησε ο παίκτης του Πανσερραϊκού , Νάσος Γερόλυμος. Η διοίκηση του υποσχέθηκε ανανέωση κατά τη διάρκεια του τραυματισμού του αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ!

Football League
Football League: Football League: Μπήκαν λεφτά από το στοίχημα!

Football League: Μπήκαν λεφτά από το στοίχημα!

Από 77.500 ευρώ πήρε κάθε ΠΑΕ της Football League από το Στοίχημα. Κάποιες τα μοίρασαν ήδη στους ποδοσφαιριστές. Άλλες ακόμα... καθαρογράφουν τις λίστες με τις οφειλές!

Football League
Διαιτησία - ΕΠΟ: Διαιτησία: Τρελό «πιστόλι» από την ΕΠΟ!

Διαιτησία: Τρελό «πιστόλι» από την ΕΠΟ!

Διαιτησία: Σε όποιον διαιτητή... φοράει ποδοσφαιρικά παπούτσια, χρωστάει η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία!

Διαιτησία - ΕΠΟ
Διαιτησία - ΕΠΟ: Διαιτησία: Από την… τσέπη τους θα συνεχίσουν να πληρώνουν τα τεστ κορονοϊού!

Διαιτησία: Από την… τσέπη τους θα συνεχίσουν να πληρώνουν τα τεστ κορονοϊού!

Διαιτησία: Με δικά τους έξοδα θα πληρώνουν οι διαιτητές και οι βοηθοί τα μοριακά τεστ για τον κορονοϊό!

Διαιτησία - ΕΠΟ
Football League: Νίκη Βόλου: Τέλος ο Κατσουράνης, λόγω… διαφοράς φιλοσοφίας!

Νίκη Βόλου: Τέλος ο Κατσουράνης, λόγω… διαφοράς φιλοσοφίας!

Σύντομη ήταν η θητεία του Κώστα Κατσουράνη στη Νίκη Βόλου. Από τις ελάχιστες ομάδες που πήραν αδειοδότηση ενόψει Super League 2, oι «κυανόλευκοι».

Football League
Football League: Θύρα 12: «Μπράβο σε όλους, τα καλύτερα έρχονται»

Θύρα 12: «Μπράβο σε όλους, τα καλύτερα έρχονται»

Το Αιγάλεω θα βρίσκεται την επόμενη χρονιά στη Super League 2 και η Θύρα 12 θέλησε να συγχαρεί τους πάντες για της συμβολή τους σε αυτή την επιτυχία

Football League