FOOTBALL LEAGUE

Πιερικός: Ανακοίνωσε τέσσερις μεταγραφές

Άλλαξε προπονητή και ακολούθησαν οι μεταγραφές. Τέσσερις παίκτες πήρε ο Πιερικός. Γιώργος Γαλανόπουλος, Φώτης Ρόβινας, Ανδρέας Μπαβέλης και Χρήστος Κόγιος είναι τα νέα αποκτήματα. Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Πιερικός: «Η ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ, ανακοινώνει την απόκτηση των ποδοσφαιριστών Γιώργο Γαλανόπουλο, Φώτη Ρόβινα, Ανδρέα Μπαβέλη και Χρήστο Κόγιο. Τέσσερα νέα παιδιά τα οποία καλωσορίζουμε και ευχόμαστε...

Άλλαξε προπονητή και ακολούθησαν οι μεταγραφές. Τέσσερις παίκτες πήρε ο Πιερικός Γιώργος Γαλανόπουλος, Φώτης Ρόβινας, Ανδρέας Μπαβέλης και Χρήστος Κόγιος είναι τα νέα αποκτήματα.
Συντάκτης: Αντώνης Τσιράκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Άλλαξε προπονητή και ακολούθησαν οι μεταγραφές. Τέσσερις παίκτες πήρε ο Πιερικός. Γιώργος Γαλανόπουλος, Φώτης Ρόβινας, Ανδρέας Μπαβέλης και Χρήστος Κόγιος είναι τα νέα αποκτήματα.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Πιερικός: «Η ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ, ανακοινώνει την απόκτηση των ποδοσφαιριστών Γιώργο Γαλανόπουλο, Φώτη Ρόβινα, Ανδρέα Μπαβέλη και Χρήστο Κόγιο.

Τέσσερα νέα παιδιά τα οποία καλωσορίζουμε και ευχόμαστε καλή επιτυχία!

Επίσης, η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ και ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος, μετά την χθεσινή ομιλία του κ. Αυγενάκη στην βουλή, αισθάνονται απόλυτα δικαιωμένοι , αφού πλέον άπαντες έχουν αντιληφθεί ότι η συμμετοχή και της ομάδος μας στην Super League 2, προϋποθέτει γερές οικονομικές βάσεις τις οποίες έχουν καταφέρει να βάλουν διοίκηση και Δήμαρχος, κατόπιν συντονισμένων ενεργειών.

Γίνεται σαφές ότι η σημερινή διοίκηση με την στήριξη του Δημάρχου, εργάζεται καθημερινά ώστε να απορροφηθούν οι κραδασμοί των προηγούμενων ετών και να παρουσιαστεί ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ έτοιμος από κάθε πλευρά, στην επόμενη κατηγορία, με μακροπρόθεσμο στόχο την μεγαλύτερη κατηγορία της χώρας μας.

Επιπρόσθετα, πιστή στις δεσμεύσεις της Παρασκευής η διοίκηση και με εντολή Δημάρχου, εξοφλήθηκαν όλοι όσοι εργάζονται καθώς και οι αμειβόμενοι ερασιτέχνες ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ, όπως και ο τεχνικός της 2ης ομάδας της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ.

Με εκτίμηση

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας

Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1961 Π.Α.Ε.».

Exit mobile version