FOOTBALL LEAGUE

Πήρε το κύπελλο και μετά υποβιβάστηκε η Κηφισιά

Ο ΟΦ Ιεράπετρας διέλυσε με 5-0 την ομάδα του Ηλία Καλοπήτα και την "έστειλε" στο τοπικό πρωτάθλημα, λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του κυπέλλου

Συντάκτης: Κώστας Λάππας Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Εκ διαμέτρου αντίθετα συναισθήματα για την Κηφισιά. Η ομάδα του Ηλία Καλοπήτα γνώρισε καταδικαστική ήττα στην Ιεράπετρα από τον ΟΦ με 5-0 και με βάσει τα υπόλοιπα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής του 8ου ομίλου, ο υποβιβασμός για το τοπικό πρωτάθλημα της Αθήνας δεν αποφεύχθηκε. Και όλα αυτά, λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του κυπέλλου με 2-0 επί της Αγίας Παρασκευής (Τετάρτη 21/3).

Προφανώς και ο υποβιβασμός δεν… χωνεύεται για την ομάδα των βορείων προαστίων που πλήρωσε τις κακές επιλογές της διοίκησης από την αρχή της χρονιάς. Μάλιστα, οι «κυανόλευκοι» δεν κατάφεραν σε κανένα σημείο της αναμέτρησης του Σαββάτου (24/3) να παλέψουν για την παραμονή τους.

Στα πρώτα δευτερόλεπτα του αγώνα ο Κορέτα με ωραία κάθετη πάσα βρήκε τον Ντιατά ο οποίος με πλασέ έκανε το 1-0 για την Ιεράπετρα. Στο 20′ ο Παπαδόπουλος διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του και στο 80′ ο ίδιος ποδοσφαιριστής έκανε το 3-0. Ο Μπλέντι με δύο γκολ στο 84’ και στο 89’ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Πρίφτης, Πηγιάκης, Καραγιάννης, Πιθαρούλης, Κορομηλάς, Πετάσης, Μπλέντι,Ουζούνογλου, Ντιατά, Παπαδόπουλος, Κορέτα.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Ηλίας Καλοπητάς): Κυρίτσης,Τσερκέζος, Καραμπάς, Τεγούσης, Καρακώστας, Μεϊμαρόγλου, Τσαφταρίδης, Τζέλη, Καϊμακαμούδης, Ζέλο, Ρέντζης

Exit mobile version