FOOTBALL LEAGUE

Θύελλα Καμαρίου-Κόρινθος: Συνελήφθη 35χρονος για ρίψη κροτίδας!

Ο ποδοσφαιριστής της φιλοξενούμενης ομάδας Φώτης Παπανικολάου δέχθηκε κροτίδα στο κεφάλι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Θύελλα Καμαρίου-Κόρινθος: Συνελήφθη 35χρονος για ρίψη κροτίδας!

Στη σύλληψη ενός 35χρονου προχώρησαν αστυνομικοί του Α.Τ. Θήρας κατά την διάρκεια της αναμέτρησης Θύελλα Καμαρίου-Κόρινθος για την 9η αγωνιστική του 7ου ομίλου της Γ’ εθνικής.

Με την κατηγορία παραβίασης της νομοθεσίας που αφορά τον αθλητισμό και τη βία στα γήπεδα.

Ειδικότερα, το μεσημέρι της Κυριακής (2/12) και πριν την έναρξη του αγώνα στη Σαντορίνη, ο 35χρονος εκσφενδόνισε κροτίδα, η οποία εξοστρακίστηκε και κατέληξε σε σημείο του αγωνιστικού χώρου που πραγματοποιούνταν προθέρμανση αθλητών.

Από την έκρηξη της κροτίδας αισθάνθηκε αδιαθεσία ο ποδοσφαιριστής Φώτης Παπανικολάου, ο οποίος αγωνίζεται στην ομάδα της Κορίνθου.

Ο ποδοσφαιριστής μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Θήρας για προληπτικούς λόγους, χωρίς ωστόσο να αντιμετωπίζει κάποιο ιδιαίτερο θέμα υγείας.

Ο 35χρονος δράστης συνελήφθη άμεσα και τη Δευτέρα (3/12) οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Νάξου.

Η θέση της Κορίνθου

Σύμφωνα με τους ανθρώπους της φιλοξενούμενης ομάδας, ο Παπανικολάου δέχθηκε την κροτίδα στο κεφάλι και ο διαιτητής θα έπρεπε να διακόψει οριστικά το ματς.

Οι Κορίνθιοι θεωρούν ότι αποφάσισε κατά παράβαση του Πειθαρχικού κώδικα να γίνει κανονικά το ματς.

Το οποίο τελικά ξεκίνησε μετά από μία καθυστέρηση 10 λεπτών.

Για την ιστορία, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 0-1.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κορίνθου

«ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΣ ΚΌΡΙΝΘΟΣ, ΠΡΟΣ ΕΠΟ ΚΑΙ ΚΕΔ

Σήμερα ζούμε τον παραλογισμό του ελληνικού ποδοσφαίρου στην προθέρμανση του αγώνα τραυματίζεται ποδοσφαιριστής μας από κροτίδα ενώπιον της διαιτητικής τριάδας ο γιατρός του αγώνα μετά από 25 λεπτά καλεί το ΕΚΑΒ και παραλαμβάνει τον ποδοσφαιριστή ασθενοφόρο ο οποίος τραυματίστηκε στο κεφάλι από κροτίδα. Ο διαιτητής αγνοώντας το άρθρο 15 του πειθαρχικού Κώδικα με καθυστέρηση 10 λεπτών αρχίζει τον αγώνα. Ο ποδοσφαιριστής αντικαθίσταται και ξεκινάει ο αγώνας με καθυστέρηση 10 λεπτών».

Αναφορικά με το άρθρο 15 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, που αναφέρει η ανακοίνωση, πρέπει να σημειώσουμε ότι η παράγραφος 5β αναφέρει:

«Η σωματική βλάβη προσώπου νομίμως ευρισκομένου στον αγωνιστικό χώρο (όπως και η εκτίμηση της σοβαρότητας αυτής και της δυνατότητας ή της αδυναμίας του προσώπου να συνεχίσει την άσκηση των καθηκόντων του) διαπιστώνεται μόνο από τον γιατρό του αγώνα, που έχει την εξουσία να διατάξει οτιδήποτε απαιτείται σε σχέση με την αντιμετώπιση της σωματικής βλάβης του προσώπου (εισαγωγή σε νοσοκομείο, κ.λπ.). Εάν επέλθει τραυματισμός ποδοσφαιριστή, προπονητή ή διαιτητή (που έχει κριθεί από τον γιατρό του αγώνα ότι δεν μπορεί να συνεχίσει τα καθήκοντά του) από ρίψη επικίνδυνων αντικειμένων, η διακοπή του αγώνα είναι υποχρεωτική για τον διαιτητή».

Ιάλυσος Ρόδου: Παραιτήθηκε ο Τερζής

Γ’ Εθνική: Τα τελικά αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής

Sportime Team

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Greek Talents Scouting: Μια φωνή λογικής μέσα στην καταιγίδα ξενομανίας του ελληνικού ποδοσφαίρου

Greek Talents Scouting: Μια φωνή λογικής μέσα στην καταιγίδα ξενομανίας του ελληνικού ποδοσφαίρου

To Greek Talents Scouting είναι μια πρωτοποριακή σελίδα που αναδεικνύει τα ντόπια ταλέντα που τόσο έχει ανάγκη το ελληνικό ποδόσφαιρο

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Κώστας Τσιμίκας: «Sos» για τον Γιώργο Ζαγκλιβέρη που μας έχει ανάγκη!

Κώστας Τσιμίκας: «Sos» για τον Γιώργο Ζαγκλιβέρη που μας έχει ανάγκη!

Έκκληση κάνει ο Κώστας Τσιμίκας για οικονομική στήριξη στον 30χρονο ποδοσφαιριστή Γιώργο Ζαγκλιβέρη, ο οποίος πάσχει από σπάνια μορφή καρκίνου.

Ποδόσφαιρο
Football League: ΠΑΟ Ρουφ – Μακρής: Φανήκαμε πιο έτοιμοι!

ΠΑΟ Ρουφ – Μακρής: Φανήκαμε πιο έτοιμοι!

Ο Βαγγέλης Μακρής τόνισε ότι ο ΠΑΟ Ρουφ ήταν πιο έτοιμος στο ματς κόντρα στη Νεάπολη!

Football League
Football League: Καταγγελίες από παίκτη του Πανσερραϊκού κατά της διοίκησης της ομάδας – «Εξαφανίστηκαν – Δεν απαντάνε καν στα τηλέφωνα!»

Καταγγελίες από παίκτη του Πανσερραϊκού κατά της διοίκησης της ομάδας – «Εξαφανίστηκαν – Δεν απαντάνε καν στα τηλέφωνα!»

Σε σοβαρές καταγγελίες προχώρησε ο παίκτης του Πανσερραϊκού , Νάσος Γερόλυμος. Η διοίκηση του υποσχέθηκε ανανέωση κατά τη διάρκεια του τραυματισμού του αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ!

Football League
Football League: Football League: Μπήκαν λεφτά από το στοίχημα!

Football League: Μπήκαν λεφτά από το στοίχημα!

Από 77.500 ευρώ πήρε κάθε ΠΑΕ της Football League από το Στοίχημα. Κάποιες τα μοίρασαν ήδη στους ποδοσφαιριστές. Άλλες ακόμα... καθαρογράφουν τις λίστες με τις οφειλές!

Football League
Διαιτησία - ΕΠΟ: Διαιτησία: Τρελό «πιστόλι» από την ΕΠΟ!

Διαιτησία: Τρελό «πιστόλι» από την ΕΠΟ!

Διαιτησία: Σε όποιον διαιτητή... φοράει ποδοσφαιρικά παπούτσια, χρωστάει η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία!

Διαιτησία - ΕΠΟ
Διαιτησία - ΕΠΟ: Διαιτησία: Από την… τσέπη τους θα συνεχίσουν να πληρώνουν τα τεστ κορονοϊού!

Διαιτησία: Από την… τσέπη τους θα συνεχίσουν να πληρώνουν τα τεστ κορονοϊού!

Διαιτησία: Με δικά τους έξοδα θα πληρώνουν οι διαιτητές και οι βοηθοί τα μοριακά τεστ για τον κορονοϊό!

Διαιτησία - ΕΠΟ
Football League: Νίκη Βόλου: Τέλος ο Κατσουράνης, λόγω… διαφοράς φιλοσοφίας!

Νίκη Βόλου: Τέλος ο Κατσουράνης, λόγω… διαφοράς φιλοσοφίας!

Σύντομη ήταν η θητεία του Κώστα Κατσουράνη στη Νίκη Βόλου. Από τις ελάχιστες ομάδες που πήραν αδειοδότηση ενόψει Super League 2, oι «κυανόλευκοι».

Football League
Football League: Θύρα 12: «Μπράβο σε όλους, τα καλύτερα έρχονται»

Θύρα 12: «Μπράβο σε όλους, τα καλύτερα έρχονται»

Το Αιγάλεω θα βρίσκεται την επόμενη χρονιά στη Super League 2 και η Θύρα 12 θέλησε να συγχαρεί τους πάντες για της συμβολή τους σε αυτή την επιτυχία

Football League