ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ποδοσφαιριστής κάνει τον στρατηγό στο Instagram!

Μάρκος Φουντουκίδης ο… στρατηγός! Μπορεί να τον είχατε συνηθίσει με τα εξάταπα και τη φανέλα της Καλλιθέας για χρόνια, όμως, την Τετάρτη (25/3) ο 30χρονος την… είδε αλλιώς. Ανέβασε ένα live στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και έγινε χαμός. Σε αυτό υποδυόταν τον στρατηγό λόγω της επετείου της 25ης Μαρτίου. Αφού έκανε αρχικά παρέλαση...

Φουντουκίδης
Συντάκτης: Αντώνης Τσιράκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Μάρκος Φουντουκίδης ο… στρατηγός! Μπορεί να τον είχατε συνηθίσει με τα εξάταπα και τη φανέλα της Καλλιθέας για χρόνια, όμως, την Τετάρτη (25/3) ο 30χρονος την… είδε αλλιώς.

Ανέβασε ένα live στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και έγινε χαμός. Σε αυτό υποδυόταν τον στρατηγό λόγω της επετείου της 25ης Μαρτίου.

Αφού έκανε αρχικά παρέλαση και γνώρισε την αποθέωση από διάφορους ποδοσφαιριστές, στη συνέχεια ζήτησε από τον κόσμο να βγει στο τηλέφωνο και να συνομιλήσει μαζί του.

Βοηθός σε αυτή την προσπάθεια ήταν ο Ανδρέας Ηρακλής, ενώ διαδικτυακά συμμετείχαν αρκετοί ακόμη. Πρώτος και καλύτερος ο Βασίλης Τοροσίδης. Σχόλια υπήρξαν και από τους Μιχάλη Μπακάκη, Γιάννη Κοντοέ, Φώτη Σουλελέ, Γιώργο Τσαφταρίδη, Ματθαίο Μαρουκάκη και Αλέξανδρο Ζέρη.

Να σημειωθεί πως μεταξύ άλλων ακούστηκε ο Εθνικός Ύμνος, ενώ κάποια στιγμή ο Φουντουκίδης πήρε και ένα σπαθί και είπε και ιστορίες από μονομαχίες με Τούρκους!

 

Exit mobile version