Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Εισαγγελέα και ισχυρή αστυνομική δύναμη ζητάει η Ρόδος

Ματς ζωής ή θανάτου το σαββατιάτικο (24/3) με τον Ιωνικό, σε αναμμένα κάρβουνα η διοίκηση των νησιωτών
Εισαγγελέα και ισχυρή αστυνομική δύναμη ζητάει η Ρόδος

Κάθε ομάδα έχει το δικαίωμα να κάνει το καλύτερο δυνατό για να προστατεύσει τον εαυτό της σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα. Πολύ δε περισσότερο, όταν «παίζει» το κεφάλι της και εν προκειμένω την παραμονή της στην κατηγορία. Αυτό συμβαίνει και με τη Ρόδο, όπου ο τοπικός ΑΣ θα φιλοξενηθεί το Σάββατο (24/3) στη Νίκαια (3μ.μ.) για το ματς της χρονιάς απέναντι στον Ιωνικό.

Η ομάδα του Τίμου Καβακά παλεύει για την σωτηρία της στον 6ο όμιλο της Γ’ εθνικής και η σαββατιάτικη αναμέτρηση θα κρίνει κατά 99% τα πάντα. Οι Ροδίτες χρειάζονται δύο αποτελέσματα (Χ2) για να σώσουν την παρτίδα, διαφορετικά θα μπλέξουν και θα κληθούν να κερδίσουν τον Εθνικό στο φινάλε της περιόδου.

Επειδή, όμως, ο Ιωνικός αν δεν κερδίσει θα υποβιβαστεί και η κατάσταση στη Νίκαια είναι έκρυθμη, η διοίκηση της Ρόδου έστειλε εξώδικη δήλωση στην εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά και ζητάει την παρουσία Εισαγγελέα και ισχυρής αστυνομικής δύναμης. Μολονότι το ματς είναι κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας του Ιωνικού.

Αναλυτικά η εξώδικη δήλωση:

«Ενώπιον κάθε αρμόδιου Οργάνου Εξώδικη δήλωση – πρόσκληση –καταγγελία Του Α.Σ.ΡΟΔΟΣ 1968 , νομίμως εκπροσωπούμενο από τον Πρόεδρο αυτού , το οποίο εδρεύει στην Ρόδο , Δ.Ε.Ρόδου,οδός : ΑΛ. ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ 41 ΡΟΔΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ:2241021804 FAX:2241043904 , vlahosem@otenet.gr.

ΠΡΟΣ α) ΑΞΙΟΤΙΜΟ Κύριο Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά, αρμόδιο για θέματα ασφάλειας Ποδοσφαιρικών Αγώνων, β) Αξιότιμο Κύριο Δντη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πειραιά, γ) Αξιότιμο Κύριο Πρόεδρο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κ.Γραμμένο.

Αξιότιμε κύριε, η ποδοσφαιρική ομάδα μας << Α.Σ.ΡΟΔΟΣ 1968>>, συμμετέχοντας στον 6ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας, αγωνίζεται την ΣΑΒΒΑΤΟ 24/03/2018 στις 15.00 μ.μ. με την ποδοσφαιρική ομάδα του ΙΩΝΙΚΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ 26η Αγωνιστική (προ-τελευταία), στο Δημοτικό Γήπεδο Νεάπολης Νίκαιας. Ένεκα των κάτωθι γεγονότων, απαιτείται Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ώστε να εξασφαλιστεί, αφενός μεν, η ασφάλεια και σωματική ακεραιότητα όλων των μελών της αποστολής της ομάδας μας, όπως ποδοσφαιριστές, προπονητικό τμήμα, φροντιστής κλπ, αφετέρου δε, η απρόσκοπτη και άνευ απειλών και εκβιασμών διεξαγωγή του αγώνα και των διαιτητών καθώς και η πιστή τήρηση της επιβολής της πειθαρχικής τιμωρίας της ομάδας του Ιωνικού, μια και έχει τιμωρηθεί να διεξαχθεί ο ως άνω αγώνας κεκλεισμένων των θυρών και άνευ παρουσία φιλάθλων.

Τα γεγονότα που καθιστούν ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ της παρουσία ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ στο ως άνω γήπεδο, είναι : α) Η κρισιμότητα του ως άνω αγώνα, αφού, μόνο με νίκη εξασφαλίζεται η παραμονή της γηπεδούχου στην κατηγορία και συνάμα με ισοπαλία ή νίκη της ομάδας μας, εξασφαλίζεται η δική της παραμονή στην κατηγορία και μαθηματικά, β) Τα απαράδεκτα γεγονότα που έλαβαν χώρα στον αντίστοιχο περσινό αγώνα μας στην ως άνω έδρα (20/03/2017), όπου με την άφιξη μας, υπήρχαν μόνο έξι όργανα της αστυνομίας και αυτά παρακολουθούσαν και δεκάδες <<φουσκωτοί -μπράβοι>>, από τα οποία υπέστησαν στα μέλη της ομάδας μας ψυχολογική και σωματική βία, εισβάλλοντας 20 άτομα στο πούλμαν . Βία που υπέστημεν και στην ανάπαυλα και στο τέλος του αγώνα, όπως και οι διαιτητές, αφού οι ως άνω <<μπράβοι >> κινούνταν ανεξέλεγκτα εντός αγωνιστικού χώρου και διαδρόμων των αποδυτηρίων του ως άνω γηπέδου (!!!!) γ) Συνηθίζεται, το κεκλεισμένων των θυρών να γίνεται ανοικτών, λίγα λεπτά μετά την έναρξη του αγώνα, αφού οι κυρώσεις στην γηπεδούχο είναι πρόστιμο και εκ νέου τιμωρία κεκλεισμένων των θυρών.

ΕΠΕΙΔΗ, λοιπόν, αναγκαζόμεθα να ζητήσουμε παρουσία ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, αφού και στον αγώνα του 2017 είχαμε ζητήσει αστυνομική προστασία, δυστυχώς, όμως, η αστυνομία δεν μερίμνησε να κάνει το καθήκον της, όπως φρονούμε θα πράξει και εφέτος (!!!)

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΟΓΟΥΣ Ζητούμε, ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΣΤΙΣ 24/03/2018 ΚΑΙ ΩΡΑ 15.00 ΜΜ ΣΤΟ Δημοτικό Γήπεδο Νεάπολης Νίκαιας. ΑΛΛΩΣ ΣΑΣ ΚΑΘΣΤΟΥΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΟΣΟ ΠΟΙΝΙΚΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΣΤΙΚΑ, για οιανδήποτε βλάβη στα μέλη της αποστολής της Ομάδας μας, μια και δεν θα ανεχτούμε παρόμοια επεισόδια με την περσινή περίοδο και είμαστε αποφασισμένοι να προσφύγουμε, αν αγνοηθεί το νόμιμο και εύλογο αίτημα μας, στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, ζητώντας να αποδοθούν ευθύνες, μια και η περσινή μη καταγγελία μας , δεν πρέπει να εκλαμβάνεται ως αδυναμία μας (!!!)

Με την ρητή επιφύλαξη κάθε δικαιώματος και ευχέρειας που παρέχει ο Νόμος στο Α.Σ.ΡΟΔΟΣ 1968, παρακαλείται ο αρμόδιος Δικαστικός επιμελητής ή η αρμόδια Δικαστική Αρχή να επιδώσει την παρούσα προς αυτούς στους οποίους και απευθύνεται για να λάβουν γνώση και να επέλθουν οι νόμιμες συνέπειες, αντιγράφοντας την ολόκληρη στην σχετική περί επίδοσης έκθεση του. ΡΟΔΟΣ,20-03-2018 Ο ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν.ΒΛΑΧΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΑΡ’ ΑΡΕΙΩ ΠΑΓΩ ΑΛ.ΔΙΑΚΟΥ 50 – ΡΟΔΟΣ τκ 85100 τηλ.2241021804 — Fax 2241043904 E-mail: vlahosem @ otenet. gr ΑΦΜ -074740999 Δ.Ο.Υ.ΡΟΔΟΥ».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εισαγγελέα και ισχυρή αστυνομική δύναμη ζητάει η Ρόδος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Λάππας

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.