ΕΠΣ Αργολίδος – Σιδέρης: Όλοι βγάζουν το καπέλο στον ποδοσφαιρικό ευεργέτη τους


Γιάννης Τεριλίδης

ΕΠΣ Αργολίδος – Σιδέρης: Όλοι βγάζουν το καπέλο στον ποδοσφαιρικό ευεργέτη τους


Τα είπε όλα ο Βασίλης Σιδέρης, πρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδος!

Όσοι φορούν καπέλο, αναγκαστικά θα το βγάλουν, οι υπόλοιποι θα πρέπει να το φορέσουν για να το βγάλουν, προκειμένου να παραδεχθούν το σπουδαίο έργο – προσωπική παρέμβαση του Βασίλη Σιδέρη!

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδος, μεθοδικά, προγραμματισμένα και κυρίως, έχοντας τα καλύτερα των συναισθημάτων του, για το τοπικό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, ως γνωστό κατάφερε να εκταμιευτεί ένα πολύ μεγάλο ποσό από την Περιφέρεια, το οποίο ήδη έχει ανατεθεί στη διαμόρφωση των γηπέδων της αρμοδιότητάς του.

Αυτή η κίνηση, όπως ήταν λογικό έχει σκορπίσει το χαμόγελο όλων των παραγόντων των τοπικών ομάδων, που στο πρόσωπο του προέδρου της Ένωσης και Περιφερειακού συμβούλου Πελοποννήσου, βλέπουν τον ευεργέτη τους.

Κι αυτό δεν είναι ούτε κολακεία ούτε υπερβολή, αλλά μια πραγματικότητα, που έρχεται σε δύσκολους καιρούς, όπως αυτούς που διέρχεται η χώρα μας, να καταδείξει πως ακόμη υπάρχουν άνθρωποι, που σκέπτονται και βάζουν πάνω από όλα την ανάπτυξη και  πρόοδο, το συμφέρον της τοπικής ποδοσφαιρικής κοινωνίας, που διψά για ποδόσφαιρο. Και εννοείται πως με πρόεδρο στην παρούσα φάση τον κ. Σιδέρη, η Αργολίδα, έχει εκτοξευτεί στα ψηλότερα στρώματα της τοπικής ποδοσφαιρικής  κοινωνίας, αλλά και της ευρύτερης.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο νυν Πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αργολίδας, Περιφερειακός Σύμβουλος και πρώην πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Αργολίδα, έχει καταφέρει να εκταμιεύσει ποσό  4,5 εκατομμυρίων ευρώ μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Πελοποννήσου για τη δημιουργία νέων, σύγχρονων αθλητικών υποδομών, αλλά και να βελτιώσει και τις ήδη  υφιστάμενες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Παπαδημητρίου – Αναγέννηση Καρδίτσας: «Υποχρέωσή μας να ανεβάσουμε τον πήχη ψηλά»

Εγγραφείτε στο Ειδήσεις, νέα, παρασκήνια από το Sportime μέσα από το Google news