Γ' ΕΘΝΙΚΗ

ΕΠΣ Αρκαδίας – Ολυμπιακός Λεωνιδίου – Λυτρίβης: Οι δύσκολες συγκυρίες, δημιουργούν ευκαιρίες

Η άποψη και θέση που μπορεί να εκφράζει ένας πρωταγωνιστής, αν μη τι άλλο σήμερα έχει πολύ μεγάλη αξία. Κι έχει αξία, διότι μέσω των δηλώσεών του, μπορείς να δεις με τα μάτια του και να ακούσεις με τα αφτιά του, πράγματα τα οποία, σε διαφορετική περίπτωση δεν θα ήταν και τόσο εύκολα… Οι μέρες...

ΕΠΣ Αρκαδίας – Ολυμπιακός Λεωνιδίου – Λυτρίβης: Οι δύσκολες συγκυρίες, δημιουργούν ευκαιρίες
Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Η άποψη και θέση που μπορεί να εκφράζει ένας πρωταγωνιστής, αν μη τι άλλο σήμερα έχει πολύ μεγάλη αξία. Κι έχει αξία, διότι μέσω των δηλώσεών του, μπορείς να δεις με τα μάτια του και να ακούσεις με τα αφτιά του, πράγματα τα οποία, σε διαφορετική περίπτωση δεν θα ήταν και τόσο εύκολα…

Οι μέρες που όλοι διανύουμε κατά τη διάρκεια του lockdown είναι αδιαμφισβήτητα δύσκολες. Και όσο οι μέρες περνούν, τόσο αυξάνονται η ανασφάλεια, ο προβληματισμός, η ανησυχία και προπαντός η κούραση.

Η ψυχολογική-συναισθηματική κούραση όλων είναι πλέον εμφανέστατη, από τη στιγμή που η καθημερινότητα έχει αλλάξει άρδην προς το χειρότερο.

Κι αν όλα αυτά, θα μπορούσε κανείς να ισχυριστεί, πως είναι προβλέψιμα, υπάρχουν κι άλλα που δεν είναι, αλλά που όμως βρίσκονται στον ίδιο παρονομαστή.

Κι αυτός είναι και ο λόγος που υπάρχουν φωνές που λένε, πως κάτι πρέπει να επανεκινηθεί, ώστε να αποτελέσει τη μαγιά, προκειμένου να μην συμβούν τα ίδια και τη νέα περίοδο.

Γεγονός που το επισημαίνει και ο Δημήτρης Λυτρίβης.

Ο άσος του Ολυμπιακού Λεωνιδίου, ομάδος που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της μεγάλης κατηγορίας της ΕΠΣ Αρκαδίας, δήλωσε μεταξύ άλλων τα εξής:

«Σεβόμενος την όλη κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα με όσα συμβαίνουν καθημερινά και το όλο θέμα γύρω από τον covid 19 θέλω να πω πως ο αθλητισμός δεν είναι πηγή μετάδοσης και διασποράς του covid 19 όπως έχουν δείξει και τα απαιτούμενα τεστ μέχρι τώρα.

εδώ και 4 μήνες είναι κλειστός και κάνεις δεν γνωρίζει το πότε θα γίνει η επιστροφή στα γήπεδα, με το ίδιο υγειονομικό πρωτόκολλο που ακολουθoύν στην Α εθνική θα έπρεπε να συνεχίζονται κανονικά τα πρωταθλήματα της Γ’ εθνικής και τα τοπικά όπως γίνεται και στις άλλες χώρες..

Όπως όλοι γνωρίζουν και την νέα ποδοσφαιρική χρόνια θα υπάρχει πάλι πρόβλημα με τον covid 19 θα έχουμε πάλι διακοπή( ή δέν θα έχουμε καθόλου έναρξη τον αθλητικών δραστηριοτήτων. Ακούμε, διαβάζουμε καθημερινά έγιναν 45 και 50 και 60 και 65 χιλιάδες τεστ σε όλη την Ελλάδα από κλιμάκια του ΕΟΔΥ ποιος πληρώνει τα τεστ αυτά;

Δεν μπορούν να διατεθούν κάποια τεστ να γίνονται κάθε εβδομάδα στις ομάδες ανά την Ελλάδα; Θα έπρεπε να είχαν βρεθεί λύσεις, το ερασιτεχνικέ ποδόσφαιρο που είναι πυλώνας του επαγγελματικού ήδη έχει καταστραφεί…».

Ο Δημήτρης Λυτρίβης αναδείχθηκε Πρωτάθλητης Α’ ΕΠΣ Κορινθίας το 2018 με τον ΠΑΣ Κόρινθος..

Πρωταθλητής Α’ ΕΠΣ Αργολίδας με το Ναύπλιο fc το 2019 και την επόμενη χρονιά με τον ΑΟ Κορωνίς κοιλάδας, ενώ φέτος (2021) αγωνίζεται στον Ολυμπιακό Λεωνίδιου Α’ ΕΠΣ Αρκαδίας, όπου η ομάδα του βρίσκεται στην πρώτη θέση, έχοντας κάνει το 4Χ4!

Γεννημένος πρωταθλητής, έχει κάθε λόγο να θέλει να συνεχιστεί και φέτος το πρωτάθλημα, αφού αν συμβεί κάτι τέτοιο, τότε υπάρχουν πολλές πιθανότητες να γραφτεί το όνομά του στο βιβλίο Γκίνες!

 

Exit mobile version