Φωστήρας: Νέος τεχνικός ο Σήφης Βενάκης

Σε αναζήτηση προπονητή βρισκόταν εδώ και μέρες ο Φωστήρας και κατέληξε στον Σήφη Βενάκη, ο οποίος θα εργαστεί για πρώτη φορά σε ομάδα Γ' εθνικής.

Σε αναζήτηση προπονητή βρισκόταν εδώ και μέρες ο Φωστήρας και κατέληξε στον Σήφη Βενάκη, ο οποίος θα εργαστεί για πρώτη φορά σε ομάδα Γ’ εθνικής.

Χωρίς προπονητή πορεύτηκε ο Φωστήρας για λίγες μέρες μετά την παραίτηση του Βαγγέλη Σταυρακόπουλου και ο Σήφης Βενάκης θα τον αντικαταστήσει.

Ο νεαρός προπονητής θα καθίσει για πρώτη φορά σε πάγκο συλλόγου Γ’ εθνικής, έχοντας δουλέψει στην Α’ ΕΠΣ Αθηνών σε Άγιαξ Ταύρου, Αγία Παρασκευή και Άρη Πετρούπολης ως πρώτος προπονητής, ενώ έχει εργαστεί και στο πλευρό του Δημήτρη Τερεζόπουλου στον Πανιώνιο.

Η ανακοίνωση

«Το Δ.Σ. του Α.Π.Ο. Φωστήρα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Σήφη Βενάκη.

Ο νέος τεχνικός της ομάδας μας ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από την Κ/19 του Φωστήρα, ενώ συνεργάστηκε ως βοηθός προπονητή με τον Τζάκι Ματάισεν στον πάγκο της πρώτης ομάδας, ανεβάζοντας την ομάδα στην Β’ εθνική, αλλά και με τον Θύμιο Γεωργούλη.

Ο Σήφης Βενάκης διετέλεσε πρώτος προπονητής σε Αγία Παρασκευή, Άγιαξ Ταύρου και Άρης Πετρούπολης, ενώ υπήρξε βοηθός του Δημήτρη Τερεζόπουλου στον πάγκο του Πανιωνίου στο πρωτάθλημα της Super League».