×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Μαλεσίνα – Κυριάκος: Η διακοπή μας δημιουργεί τεράστια προβλήματα


Γιάννης Τεριλίδης

Μαλεσίνα – Κυριάκος: Η διακοπή μας δημιουργεί τεράστια προβλήματα


Είναι η δεύτερη χρονιά που ο Άγγελος Κυριάκος βρίσκεται στο προπονητικό τιμόνι της Μαλεσίνας, ομάδος που αγωνίζεται στην Α’ ΕΠΣ Φθιώτιδας.

Αυτό  αν μη τι άλλο είναι το δείγμα της απόλυτης συνεργασίας  που έχει ο ικανός προπονητής με τη διοίκηση αλλά και με τους παίκτες του συλλόγου.

Μια συνεργασία που όταν ήρθε η ώρα, μεταφράστηκε  στη συνέχιση του πλάνου, αλλά και του  καλοκαιριάτικου σχεδιασμού, που δεν είναι άλλος από την άνοδο της ομάδος.

Παρ’ ότι φέτος τα πράγματα δεν φαντάζουν εύκολα, όσον αφορά την ανταγωνιστικότητα, αφού την ίδια επιδίωξη έχουν κι άλλες  ομάδες, εν τούτοις ο ίδιος και στη σχετική ερώτηση που του έγινε, τόσο για τους στόχους, όσο και για την επόμενη μέρα είπε τα εξής:

«Ο σχεδιασμός του καλοκαιριού και το πλάνο που είχαμε θέση από κοινού με τη διοίκηση είχε κοινά χαρακτηριστικά. Από τη στιγμή που προθέσεις των ανθρώπων που ηγούνται του συλλόγου ήταν η ομάδα να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο, εμείς εκείνο που έπρεπε να κάνουμε είναι να το θέσουμε σε εφαρμογή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αστέρας Βάρης – Ντούλιας: Μας λείπουν πολύ οι Κυριακές μας

Ξεκινήσαμε με τις πιο ιδανικές προϋποθέσεις, σκύβοντας το κεφάλι και δουλεύοντας σκληρά. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να ωθήσουμε την ομάδα στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και σήμερα να λέμε χαρούμενοι, πως το πάμε καλά.

Αναμφίβολα η διακοπή των αγώνων, μας δημιουργεί τεράστιο θέμα, όσον αφορά  τη συνέχεια. Μπορεί να έχω δώσει το αυτονόητο πρόγραμμα σε όλα τα παιδιά και τι θα ακολουθήσουν στο κενό αυτό διάστημα, όμως είναι άλλο πράγμα να είναι κοντά στην ομάδα και όλοι μαζί να κάνουμε την προπόνηση.

Πιστεύω πως όταν επιστρέψουμε στην κανονικότητα, τουλάχιστον όσον αφορά τη φυσική κατάσταση, να μην αντιμετωπίσουμε προβλήματα. Όμως είναι αλήθεια πως δεν ήρθε για μας την κατάλληλη στιγμή. Επίσης πρέπει να αναφέρω τη μεγάλη συμβολή της διοίκησης και του ίδιου του προέδρου μας Παναγιώτη Παπαμάρκου, που βρίσκονται κοντά μας και μας λύνουν όλα τα προβλήματα.

Και βεβαίως αξίζει να σημειωθεί πως τα περισσότερα παιδιά που σήμερα αγωνίζονται στην ομάδα είναι από την Μαλεσίνα κι αυτό είναι ένα γεγονός που μας χαροποιεί».

ΑΚΟΜΑ… ΨΑΧΝΕΣΑΙ; ΒΡΕΣ ΤΗ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΔΩ

Sportime Extras