Στη φωτό εικονίζεται ο ηγέτης  του ΠΑΟ Ρουφ Θοδωρής Κουνάδης με τον γ.α. Γιάννη Λαγκαδινό (δεξιά)

Τα ψέματα τέλειωσαν, ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του. Και ο ΠΑΟ Ρουφ. Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος είναι προ των πυλών.

Όλοι οι σύλλογοι, βρίσκονται σε ετοιμότητα και κυρίως όλοι περίμεναν με ιδιαίτερη αγωνία τη σέντρα. Ανάμεσα σ’ αυτούς τους συλλόγους , και στην αναμονή είναι και ο ΠΑΟ Ρουφ.

Ο Ισίδωρος Χατζησταυριανός και οι συνεργάτες του, έχουν δουλέψει σκληρά, προκειμένου η ομάδα να είναι έτοιμη στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Νεάπολη Λασιθίου.

Και όπως δηλώνει και ο γενικός αρχηγός της Αούστρια Γιάννης Λαγκαδινός, ήρθε η ώρα της αγωνιστικής αποκάλυψης, με την ομάδα να είναι πανέτοιμη και  ικανή για όλα. Πιο συγκεκριμένα είπε:

«Είμαστε από κάθε άποψη έτοιμοι. Όλα τα  παιδιά, υπό την καθοδήγηση του προπονητικού μας τιμ, δούλεψαν πολύ σκληρά και με συνέπεια.  Ήρθε η ώρα που θα πρέπει να δώσουν τις εξετάσεις τους. Και το γήπεδο είναι ο καθρέπτης.

Εκεί θα κληθούν  να αποδείξουν το ταλέντο τους και πιστεύω πως  όλα θα πάνε καλά. Η διοίκηση έκανε τα πάντα, ώστε  ο ΠΑΟ Ρούφ, να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός σε έναν όμιλο, που έχει τεράστιες δυσκολίες. Όμως  θεωρώ πως είμαστε σε θέση αυτές τις δυσκολίες να τις ξεπεράσουμε με τον καλύτερο τρόπο.

Η πρεμιέρα κρύβει δυσκολίες αλλά και εκπλήξεις γι αυτό θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, προκειμένου  στο τέλος να πάρουμε αυτό που αξίζουμε».

Αξίζει να αναφερθεί πως ήδη στο μυαλό του Χατζησταυριανού υπάρχει η βασική 11άδα, η οποία αύριο θα αντιμετωπίσει στο Ρουφ, την Νεάπολη Λασιθίου στις 15.00.