Γ' ΕΘΝΙΚΗ

ΠΑΟ Ρουφ – Σιλεβίστας: «Να βρούμε την απαραίτητη σταθερότητα και διάρκεια»

Ένας προπονητής που έχει επαφή με το ποδοσφαιρικό… περιβάλλον, θα πρέπει να ζητήσει αυτά που ζητά ο Γιάννης Σιλεβίστας. Ο προπονητής του ΠΑΟ Ρουφ, μπορεί να ζητά κάποιες φορές τα αυτονόητα, όμως αποδεικνύεται στην πράξη, μόνον ως τέτοια δεν λογίζονται. Γ’ εθνική: Αναλυτικά οι 10 όμιλοι με… μπόλικα μαγειρέματα Πάντως κι ενώ η προετοιμασία βρίσκεται...

ΠΑΟ Ρουφ
Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ένας προπονητής που έχει επαφή με το ποδοσφαιρικό… περιβάλλον, θα πρέπει να ζητήσει αυτά που ζητά ο Γιάννης Σιλεβίστας.

Ο προπονητής του ΠΑΟ Ρουφ, μπορεί να ζητά κάποιες φορές τα αυτονόητα, όμως αποδεικνύεται στην πράξη, μόνον ως τέτοια δεν λογίζονται.

Γ’ εθνική: Αναλυτικά οι 10 όμιλοι με… μπόλικα μαγειρέματα

Πάντως κι ενώ η προετοιμασία βρίσκεται στην τελική ευθεία, ο ίδιος εκείνο που ζητά και θέλει είναι να είναι η ομάδα έτοιμη στην έναρξη του πρωταθλήματος. Αυτός είναι και ο λόγος που ερωτηθείς σχετικά είπε τα εξής: «Δουλεύουμε πάρα πολύ με στόχο να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος.

Η αποχή των ποδοσφαιριστών ήταν μεγάλη, γι αυτό το λόγο προοδευτικά, προσθέτουμε κομμάτια στη φυσική κατάσταση, αλλά και στον τομέα της τακτικής. Μέσα από τα φιλικά δοκιμάζου ε πρόσωπα και σχήματα. Θέλουμε να σταθεροποιήσουμε τα δυνατά μας, σημεία και να βελτιώσουμε τυχόν αδυναμίες. Χρειάζεται υπομονή και να βρούμε την απαραίτητη σταθερότητα και διάρκεια».

Exit mobile version