ΓΑΛΛΙΑ

Μπενίτεθ στο προσκήνιο για τη Λιόν!

Ο Ράφα Μπενίτεθ είναι το φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των «γκον» μετά την διαφαινόμενη αποχώρηση του Ζενεσιό

Μπενίτεθ
Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Ράφα Μπενίτεθ φέρεται να είναι το φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Λιόν μετά την διαφαινόμενη αποχώρηση του Μπρούνο Ζενεσιό.

Ο Ζαν Μισέλ Ολάς είχε τονίσει πως μετά τον ημιτελικό με τη Ρεν θα αποφάσιζε για την τύχη του τεχνικού των «γκον». Η ήττα από την ομάδα της Βρετάνης δημιούργησε βεβαιότητα πως η Λιόν θα πορευτεί με νέο προπονητή στη νέα σεζόν.

Ο Ολάς θέλει αυτός να είναι μεγάλο όνομα, αλλά φαντάζει απίθανο να πειστεί ο Ζοσέ Μουρίνιο, όπως είχε δημιουργηθεί η εντύπωση. Αντιθέτως η Equipe αποκάλυψε πως αυτός που έχουν στο στόχαστρο οι «λιονέ» είναι ο Ράφα Μπενίτεθ!

Ο Ισπανός τεχνικός έχει δεχθεί πρόταση διετούς ανανέωσης από τη Νιούκαστλ, αλλά η κακή σχέση με τον ιδιοκτήτη των «καρακαξών» δείχνει πως δύσκολα θα υπάρξει συμφωνία.

Η γαλλική εφημερίδα υποστηρίζει πως ο Μπενίτεθ έχει αναθέσει σε γραφείο μάνατζερ στη Λιόν να χειριστεί τις διαπραγματεύσεις με την τοπική ομάδα.

Exit mobile version