ΓΑΛΛΙΑ

Μέσι: «Να χτίσουμε μία ομάδα… όνειρο»

Ο Λιονέλ Μέσι στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Παρί Σεν Ζερμέν έθεσε τον στόχο να δημιουργήσουν μια ομάδα... μοντέλο.

Ο Λιονέλ Μέσι στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Παρί Σεν Ζερμέν τόνισε πως στόχος του είναι να φτιάξουν κάτι το ξεχωριστό.
Συντάκτης: Γιώργος Διπλοΐδης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Λιονέλ Μέσι στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Παρί Σεν Ζερμέν τόνισε πως στόχος του είναι να φτιάξουν κάτι το ξεχωριστό.

Μέσι: Έφτασε Παρίσι χθες και έγινε και επίσημα παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν. Στις πρώτες του δηλώσεις στην νέα του ομάδα, μετά την Μπαρτσελόνα o Λιονέλ Μέσι τόνισε πως στόχος του, είναι να δημιουργήσουν μία εξαιρετική ομάδα.

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε: «Είμαι ενθουσιασμένος για αυτό το νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου με την Παρί Σεν Ζερμέν. Τα πάντα σε αυτό το κλαμπ ταιριάζουν με τις ποδοσφαιρικές μου φιλοδοξίες.

Ξέρω πόσο ταλαντούχα είναι αυτή η ομάδα και το τεχνικό σταφ. Είμαι αποφασισμένος να βοηθήσω ώστε να χτίσουμε κάτι ξεχωριστό για τον σύλλογο και τους οπαδούς».

Σήμερα στις 12:00, είναι προγραμματισμένη η επίσημη παρουσίαση του από τον γαλλικό σύλλογο. Ο Μέσι επέλεξε να φοράει στην Παρί τον αριθμό «30» και όχι το «10» που είχε στους Καταλανούς.

Αρχικά είχε κυκλοφορήσει πως θα διάλεγε το «19», αλλά ήταν… πιασμένο από τον Πάμπλο Σαράμπια και δεν ήθελε να του το πάρει.

Έτσι προτίμησε αυτό που φορούσε όταν ξεκίνησε στην Μπαρτσελόνα. Για να πάρει αυτόν τον αριθμό, χρειάστηκε η γαλλική Λίγκα να πάει κόντρα σε έναν κανονισμό της. Συγκεκριμένα το «1», το «16» και το «30» είναι ρεζερβέ στη Γαλλία για τους τερματοφύλακες.

Όπως όμως ήταν φυσικό για τον Αργεντινό σταρ έγινε η εξαίρεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παρί Σεν Ζερμέν: Με τον Μέσι ολοκληρώνει το καλύτερο μεταγραφικό ντεμαράζ όλων των εποχών!

Μέσι: Πάει στην ομάδα που «φταίει» για το ότι έφυγε από την Μπαρτσελόνα!

Φωτιές: Ζητούν να φιλοξενήσουν ΜΟΝΟ εμβολιασμένους πυρόπληκτους

Exit mobile version