Ο Βραζιλιάνος θα επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς στα μέσα Μαΐου

Αισιόδοξος πως θα είναι απόλυτα έτοιμος για το Μουντιάλ της Ρωσίας, δήλωσε ο Νεϊμάρ. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός μιλώντας στην Globo, τόνισε πως η αποθεραπεία του συνεχίζεται χωρίς προβλήματα και στα γήπεδα της Ρωσίας, θα παίξει 100% έτοιμος.

«Σε ένα μήνα και κάτι θα είμαι έτοιμος. Η αποθεραπεία πάει καλά και το σημείο που ήταν το κάταγμα δένει», είπε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του.

Θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως δεν θα παίξει με την Παρί Σεν Ζερμέν στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος, καθώς δεν θέλει να ρισκάρει τυχόν νέο τραυματισμό που θα τον αφήσει πίσω. Η Παρί συνεχίζει μόνο στο Γαλλικό πρωτάθλημα πλέον, όπου με νίκη αύριο επί της Μονακό, θα το έχει κατακτήσει και βαθμολογικά.

Στα μέσα Μαΐου θα πάρει το «ΟΚ» από τους γιατρούς να αγωνιστεί ξανά, αλλά με έξι αγωνιστικές να μένουν (συμπεριλαμβανομένης και αυτής του σαββατοκύριακου), δεν υπάρχει λόγος να παίξει, εκτός και αν είναι κάτι που θέλει και ο ίδιος.  Το πρωτάθλημα τελειώνει στις 19 Μαΐου, πράγμα που σημαίνει ότι αν θέλει, θα μπορέσει να παίξει ίσως την τελευταία αγωνιστική.

Στο Μουντιάλ η Βραζιλία θα παίξει στον πέμπτο όμιλο μαζί με τις Σερβία, Ελβετία και Κόστα Ρίκα.