ΓΑΛΛΙΑ

Παρί Σεν Ζερμέν: Απίστευτα λεφτά για να δελεάσει τον Πογκμπά!

Η Παρί Σεν Ζερμέν ετοιμάζεται να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να δελεάσει τον Πολ Πογκμπά.

Παρί Σεν Ζερμέν: Απίστευτα λεφτά για να δελεάσει τον Πογκμπά!
Παρί Σεν Ζερμέν: Απίστευτα λεφτά για να δελεάσει τον Πογκμπά!
Συντάκτης: Στέλιος Ανδρικάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Τους μεγαλύτερους αστέρες θέλει να προσελκύσει η Παρί Σεν Ζερμέν, κάτι που έδειξε ξεκάθαρα και με την προσθήκη του Λιονέλ Μέσι.

Όπως όλα δείχνουν οι Γάλλοι το καλοκαίρι θα χάσουν τον Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος φέρεται να έχει συμφωνήσει σε όλα με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Έτσι, όλοι γνωρίζουν ότι θα πρέπει να φέρει ένα πολύ δυνατό όνομα και για την ενίσχυση της ομάδας, αλλά και για να κερδίσει τις εντυπώσεις.

Αυτό θέλει να κάνει λοιπόν με τον Πολ Πογκμπά, ο οποίος έχει χάσει την αίγλη του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και δε θυμίζει τον παίκτη που έκανε τη διαφορά στη Γιουβέντους.

Η Παρί Σεν Ζερμέν, έχει σκοπό να εκμεταλλευτεί το τέλος του συμβολαίου του παίκτη που έρχεται το καλοκαίρι και να τον κάνει δικό της.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Daily Mail» τα χρήματα που πρόκειται να του προτείνει θα είναι πάρα πολλά, για να μην μπορεί και ο ίδιος να απαντήσει αρνητικά.

Σίγουρα οι μνηστήρες θα είναι πολλοί για τον παίκτη, αφού και η «Γηραιά Κυρία» έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της και η αδυναμία που της έχει είναι αρκετά μεγάλη.

Το δέλεαρ όμως του να αγωνιστείς με τον Μέσι και να βρίσκεσαι στην πατρίδα σου θα παίξει πολύ μεγάλο ρόλο, όπως άλλωστε και το μέγεθος του χρηματικού ποσού που θα μπαίνει στο λογαριασμό του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τη φετινή σεζόν ο Πογκμπά έχει αγωνιστεί σε 16 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, πετυχαίνοντας ένα γκολ και δίνοντας 7 τελικές πάσες.

https://youtu.be/2JPS7NDblpA

Exit mobile version