ΓΑΛΛΙΑ

Παρί Σεν Ζερμέν: Επέστρεψε ο Νεϊμάρ (pic)

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ, Νεϊμάρ, επέστρεψε στις προπονήσεις των πρωταθλητών Γαλλίας, κάνοντας τον Ποτσετίνο να χαμογελά.  Ο Νεϊμάρ βρίσκεται και πάλι στις προπονήσεις της Παρί Σεν Ζερμέν. Ο ταλαντούχος επιθετικός προπονήθηκε για πρώτη φορά, υπό τις οδηγίες του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο. Ο 29χρονος άσος προπονήθηκε μαζί με τους συμπαίκτες του, μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι...

Νεϊμάρ
Συντάκτης: Βασίλης Μπαντής Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ, Νεϊμάρ, επέστρεψε στις προπονήσεις των πρωταθλητών Γαλλίας, κάνοντας τον Ποτσετίνο να χαμογελά. 

Ο Νεϊμάρ βρίσκεται και πάλι στις προπονήσεις της Παρί Σεν Ζερμέν. Ο ταλαντούχος επιθετικός προπονήθηκε για πρώτη φορά, υπό τις οδηγίες του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

Ο 29χρονος άσος προπονήθηκε μαζί με τους συμπαίκτες του, μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με τη Λυών, στις 13 Δεκεμβρίου.

Θυμίζουμε ότι οπαδοί της ομάδας είχαν….άγριες διαθέσεις κατά του Τιάγκο Μέντες που είχε τραυματίσει σε εκείνο το παιχνίδι τον Νεϊμάρ.

Η σχετική επιστροφή αναφέρθηκε φυσικά και στα social media της ομάδας, με τους φίλους του συλλόγου να δείχνουν ενθουσιασμένοι.

«Δείτε ποιος επέστρεψε» ανέφερε σε ανάρτησή της η Παρί: 

Exit mobile version