ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Κρατική ενίσχυση 16 εκατομμυρίων λόγω…κορονοϊού!

Το κράτος βάζει «πλάτη» στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης ύψους 16 εκατομμυρίων ευρώ για να καλύψει τις οικονομικές τρύπες της! Ενίσχυση ύψους 16 εκατομμυρίων ευρώ αναμένεται να λάβει η Άιντραχτ Φρανκφούρτης, προκειμένου να μπορέσει να ανταποκριθεί στα δάνεια της, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και των μειωμένων εσόδων της. Το ομόσπονδο κρατίδιο της Έσσης είναι αυτό που...
Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Κρατική ενίσχυση 16 εκατομμυρίων λόγω…κορονοϊού!

Το κράτος βάζει «πλάτη» στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης ύψους 16 εκατομμυρίων ευρώ για να καλύψει τις οικονομικές τρύπες της!

Ενίσχυση ύψους 16 εκατομμυρίων ευρώ αναμένεται να λάβει η Άιντραχτ Φρανκφούρτης, προκειμένου να μπορέσει να ανταποκριθεί στα δάνεια της, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και των μειωμένων εσόδων της.

Το ομόσπονδο κρατίδιο της Έσσης είναι αυτό που αποφάσισε να προβεί σε αυτή τη κίνηση, δίνοντας τεράστια «ανάσα» στην γερμανική ομάδα.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βασίλης Μπαντής

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη, στις 14/12/1996. Το χαμόγελο του Ροναλντίνιο μου έδωσε το πάθος που ζητούσα στον χώρο του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου. Ασχολήθηκα ερασιτεχνικά σε τοπικές ομάδες για μερικά χρόνια και έπειτα ήρθε η Αθλητική Δημοσιογραφία. Αποφοίτησα από σχολή δημοσιογραφίας, βρέθηκα σε Metrosport και Thesstoday, όπου έκανα αθλητικό και κοινωνικό ρεπορτάζ αντίστοιχα.