ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Μπάγερν Μονάχου: Κινείται για Αράνγκις

Οι Βαυαροί έχουν στη λίστα τους τον Χιλιανό μέσο της Μπάγερ Λεβερκούζεν

Μπάγερν Μονάχου: Κινείται για Αράνγκις
Μπάγερν Μονάχου: Κινείται για Αράνγκις
Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Τον μεταγραφικό της σχεδιασμό αρχίζει να βάζει σε ισχύ η Μπάγερν Μονάχου, η οποία εκτός από τις ανανεώσεις, κοιτάζει και για ενδεχόμενες προσθήκες.

Τελευταίος στόχος στη λίστα των Βαυαρών είναι ο Χιλιανός μέσος της Μπάγερ Λεβερκούζεν, Τσάρλες Αράνγκις.

Το συμβόλαιο του 30χρονου με τις «ασπιρίνες» λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και προς το παρόν δεν φαίνεται να υπάρχει κάποια βιασύνη από τη Λεβερκούζεν για να του προσφέρει ανανέωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φεράν Τόρες: Η χρυσή «μετοχή» της Βαλένθια

Κάτι που δίνει τη δυνατότητα στην Μπάγερν να κάνει τις κινήσεις της. Σύμφωνα μάλιστα με ΜΜΕ από τη Γερμανία, η πρώτη κουβέντα έχει ήδη γίνει με τον παίκτη, ο οποίος θα μπορούσε να λύσει ορισμένα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πρωταθλήτρια στη μεσαία γραμμή.

Μπάγερν Μονάχου: Χρειάζεται έναν χαφ… σκύλο

Ο Αράνγκις διαθέτει στοιχεία που μπορούν να δώσουν πλουραλισμό, αλλά και να κάνουν πιο σκληρό τον άξονα της ομάδας του Φλικ. Στην πενταετία που αγωνίστηκε στη Λεβερκούζεν, ο Αράνγκις ήταν από τους πιο κομβικούς παίκτες. Παράλληλα, αποτελεί και σημαντικό γρανάζι της εθνικής ομάδας της Χιλής με την οποία κατέκτησε δύο Copa America (2015, 2016).

Το προσωνύμιο του παίκτη είναι «καταστροφέας» (El destructor) γιατί έχει την ικανότητα να μαρκάρει αποτελεσματικά τους πιο επικίνδυνους παίκτες κάθε αντιπάλου.

Δείτε εδώ τις καλύτερες στιγμές του Χιλιανού που παρακολουθείται στενά από την Μπάγερν Μονάχου:

Exit mobile version