ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Bundesliga: Ανατροπή για Μπάγερν, «έπιασε» Καν ο Νόιερ – Η βαθμολογία

Ο 35χρονος πορτιέρε της Μπάγερν έγινε ο παίκτης με τις περισσότερες νίκες στο γερμανικό πρωτάθλημα

Bundesliga: Ο Νόιερ έφτασε μια μοναδική επίδοση που είχε κάνει ο Όλιβερ Καν
Bundesliga: Ο Νόιερ έφτασε μια μοναδική επίδοση που είχε κάνει ο Όλιβερ Καν
Συντάκτης: Σπύρος Γιαννόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Bundesliga: Τη βραδιά που ο Μάνουελ Νόιερ θα ισοφάριζε ένα ιστορικό ρεκόρ, η Μπάγερν Moνάχου δεν θα μπορούσε να χάσει από τη Λειψία (3-2).

Όταν φορούσε τα γάντια του για να προστατεύσει την εστία των Βαυαρών το 2012, ο Μάνουελ Νόιερ δεν θα φανταζόταν ούτε στα πιο τρελά του όνειρα ότι θα «έπιανε» τον Όλιβερ Καν. 

Ο θρυλικός τερματοφύλακας της Μπάγερν Μονάχου, είδε από τις κερκίδες της Allianz Arena, τον 35χρονο Νόιερ να ισοφαρίζει τη δική του επίδοση: 310 νίκες στη Bundesliga.

Τις περισσότερες από κάθε άλλο παίκτη. Ένα milestone που κατείχε μόνο ο προκάτοχός του. Έτσι, με τη νίκη επί της Λειψίας, ο Μάνουελ Νόιερ συνδέθηκε με το παρελθόν και ετοιμάζεται να καταρρίψει αυτό το ρεκόρ στα επόμενα παιχνίδια.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η επικράτηση απέναντι στους «ταύρους» δεν ήταν βόλτα στο πάρκο. Ίσα- ίσα που η ομάδα του Ντομένικο Τεντέσκο αποδείχθηκε σκληρό καρύδι.

Ο Μίλερ έβαλε τους γηπεδούχους μπροστά στο σκορ (12΄), αλλά ο Αντρέ Σίλβα ισοφάρισε (27΄). Τότε, ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι βγήκα (ξανά) μπροστά και πέτυχε το 2-1 (44΄) σε καίριο χρονικά σημείο.

Κι όμως, ο Κριστοφέρ Ενκουνκού απάντησε εκ νέου με το «καλημέρα» (53΄) του δευτέρου μέρους. Εκεί που η Λειψία πίστεψε ότι θα πάρει θετικό αποτέλεσμα, εμφανίστηκε ο Γκβάρντιολ.

Ο Κροάτης μπακ «πλήγωσε» την ίδια του την ομάδα με αυτογκόλ και το 3-2 έφερε την Μπάγερν στο +9 από την Ντόρτμουντ. Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία

Bundesliga: Αποτελέσματα και Πρόγραμμα

Παρασκευή (4/2)

Χέρτα Βερολίνου – Μπόχουμ 1-1

Σάββατο (5/2)

Στουτγκάρδη – Άιντραχτ Φρ. 2-3

Αρμίνια – Γκλάντμπαχ 1-1

Άουγκσμπουργκ – Ουνιόν Β. 2-0

Φράιμπουργκ – Κολωνία 1-0

Μάιντς – Χόφενχαϊμ 2-0

Μπάγερν Μονάχου – Λειψία 3-2

Κυριακή (6/2)

Ντόρτμουντ – Λεβερκούζεν (16:00)

Βόλφσμπουργκ – Γκρόιτερ Φιρτ (18:30)

 

Exit mobile version