ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Bundesliga: Ροκ νίκη για Μπάγερν με σόου Γκνάμπρι (VIDS)

Η ομάδα του Νάγκελσμαν κατάφερε να κάνει... ροκ ένα ματς το οποίο έμοιαζε να καθαρίζει από τις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου φτάνοντας τελικώς στη νίκη

Bundesliga: Ροκ νίκη για Μπάγερν με σόου Γκνάμπρι (VIDS)
Συντάκτης: Σπύρος Γιαννόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Η πρώτη νίκη για την Μπάγερν Μονάχου στη φετινή Bundesliga (3-2) ήρθε με αρκετά περιπετειώδη τρόπο, καθώς η Κολωνία αποδείχτηκε σκληρό καρύδι. Όχι όμως τόσο σκληρό για τον… καρυοθραύστη Σέρζ Γκνάμπρι.

Η ομάδα του Νάγκελσμαν κατάφερε να κάνει… ροκ ένα ματς το οποίο έμοιαζε να καθαρίζει από τις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου. Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι σκόραρε για 15ο συνεχόμενο παιχνίδι δίνοντας προβάδισμα στην Μπάγερν που δεν έβρισκε λύση στην εκτέλεση για πενήντα λεπτά.

Λίγο αργότερα, ο Σερζ Γκνάμπρι διπλασίασε τα γκολ των γηπεδούχων και μια εύκολη νίκη άρχιζε να αχνοφαίνεται.

Ωστόσο, η επιμονή της Κολωνίας και η αδικαιολόγητη χαλάρωση των πρωταθλητών Γερμανίας επέτρεψε την ισοφάριση εξπρές. Στο 60΄ ο Αντονί Μοντέστ έκανε το 2-1 και 12ο δευτερόλεπτα αργότερα, ο Μαρκ Ουτ έφερε ξανά την ισορροπία στο σκορ, κόντρα στη ροή του ματς.

Μπάγερν Μ. – Γκνάμπρι: Ο δήμιος της Κολωνίας

Τότε, ο 26χρονος κυνηγός της Μπάγερν επιδόθηκε σε ένα σόου τόσο από τις πλευρές όσο και από τον άξονα και στο 71΄ επανέφερε τις καρδιές των φίλων της ομάδας στη θέση τους. Πανέμορφο γκολ από τον Γκνάμπρι, ο οποίος σκόραρε το 11ο τέρμα του σε 8 παιχνίδια απέναντι στην Κολωνία, η οποία απ’ ό,τι φαίνεται είναι ο αγαπημένος του αντίπαλος.

 

Το τελικό σφύριγμα βρήκε την Μπάγερν νικήτρια σε μια εμφάνιση που γεννά προβληματισμό σχετικά με την ανασταλτική χαλαρότητα.

Λίγο νωρίτερα, η Χόφενχαϊμ δεν κατόρθωσε να κρατήσει μέχρι τέλους την ανατροπή που είχε πετύχει απέναντι στην Ουνιόν Βερολίνου. Οι πρωτευουσιάνοι προηγήθηκαν με τον Γκίσελμαν (10΄), για να έρθει η άμεση απάντηση από τη «Χόφε» με τον Ακπογκούμα (14΄) και Μπρούν Λάρσεν (30΄).

Ωστόσο, η χαρά των γηπεδούχων κράτησε μέχρι το 47ο λεπτό, όταν ο Αβονιγί σημείωσε το 2-2, με το οποίο και ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση.

Διαβάστε επίσης: Premier League: Γκέλα για τη Γιουνάιτεντ, μοιραίος για τη Γουλβς ο Σα (VIDS)

Μπαρτσελόνα: ΣΟΚ με Πικέ – Πότε επιστρέφει

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20- Στίβος: Οι τρεις πρώτοι νικητές- τριες (Τελικό)

Exit mobile version