ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Κολωνία – Λειψία 1-1: «Τράγοι» και «ταύροι» σε μετωπική χωρίς νικητή (vid)

Η Κολωνία υποδέχθηκε τη Λειψία και οι «Τράγοι» κατόρθωσαν να μη χάσουν απέναντι στους «ταύρους» που έμειναν για τέταρτο σερί ματς δίχως νίκη

Κολωνία - Λειψία: «Τράγοι» και «ταύροι» σε μετωπική χωρίς νικητή (vid)
Συντάκτης: Σπύρος Γιαννόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Για τέταρτο σερί παιχνίδι, η Λειψία έμεινε μακριά από τη νίκη, παρά το γεγονός πως κονταροχτυπήθηκε μέχρι τέλους με την Κολωνία (1-1).

Η μετωπική ανάμεσα σε «τράγους» και «ταύρους» έδειχνε μέχρι το 71ο λεπτό, ότι οι πρώτοι θα έβγαζαν νοκ-άουτ τους δεύτερους. Οι γηπεδούχοι πίεζαν περισσότερο και στο 53ο ανταμείφθηκαν με ένα γκολ.

Ο Αντονί Μοντέστ έβαλε μπροστά στο σκορ την Κολωνία, αλλά η χαρά των συμπαικτών του δεν κράτησε πολύ. Αρχικά, ο Εμίλ Φόρσμπεργκ έστειλε προειδοποιητικό καμπανάκι με το ακυρωθέν του γκολ (66΄), αλλά ο Αμαντού Χαϊντάρα δεν ήταν τόσο… ευγενικός.

Ο αμυντικός της Λειψίας με μια κεφαλιά-δυναμίτη έφερε το ματς στα ίσα και στα εναπομείναντα λεπτά, ο ρυθμός άνοιξε αρκετά. Παρά το γεγονός πως οι παίκτες του Τζέσι Μαρς είχαν ανεβασμένη ψυχολογία, τελικώς δεν κατόρθωσαν να πάρουν τους τρεις βαθμούς και έμειναν για τέταρτο σερί ματς σε Bundesliga και Ευρώπη μακριά από τη νίκη.

Κακό ξεκίνημα για τους «ταύρους», οι οποίοι πέραν του 4-0 επί της Στουτγκάρδης έχουν τέσσερις ήττες και μια ισοπαλία. Το 6-3 από τη Μάντσεστερ Σίτι έδειξε ότι χρειάζονται ακόμα χρόνο για να επιστρέψουν σε υψηλές πτήσεις.

Exit mobile version