ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Πάντερμπορν – Ντόρτμουντ 1-6: Ξέσπασαν οι Βεστφαλοί με σούπερ Σάντσο (vid)

Άστραψαν και βρόντηξαν οι παίκτες του Φαβρ - Επίδειξη ταλέντου από Σάντσο που πέτυχε χατ-τρικ

Πάντερμπορν - Ντόρτμουντ 1-6: Ξέσπασαν οι Βεστφαλοί με σούπερ Σάντσο (vids)
Πάντερμπορν - Ντόρτμουντ 1-6: Ξέσπασαν οι Βεστφαλοί με σούπερ Σάντσο (vids)
Συντάκτης: Σπύρος Γιαννόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Τι κι αν η Πάντερμπορν έμοιαζε να βάζει δύσκολα στην Ντόρτμουντ; Οι Βεστφαλοί ανέβασαν ταχύτητα στο δεύτερο ημίχρονο και τελικώς επικράτησαν άνετα εκτός έδρας με το εμφατικό 6-1.

Οι παίκτες του Φαβρ, ύστερα από την μεσοβδόμαδη απώλεια κάθε ελπίδας διεκδίκησης του φετινού τίτλου από την Μπάγερν Μονάχου, μπήκαν μουδιασμένοι στον αγωνιστικό χώρο. Κάτι που φαινόταν στις κινήσεις τους και τις ελάχιστες ευκαιρίες που δημιουργούσαν.

Σε μια από αυτές, ο Γκερέιρο παραλίγο να χρηστεί σκόρερ, αλλά ο Τζαμιλού Κόλινς του αρνήθηκε το γκολ με μια φοβερή προβολή.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς περαιτέρω συγκινήσεις, αλλά το κυρίως πιάτο, το δεύτερο μέρος, δεν απογοήτευσε όσους το παρακολούθησαν.

Ντόρτμουντ: Σάντσο και Αζάρ σε τρελά κέφια

Μέσα σε ένα τρίλεπτο, η Ντόρτμουντ έκανε ό,τι δεν κατόρθωνε στα προηγούμενα 54 λεπτά. Ο Αζάρ (54′) και ο Σάντσο (57΄) πήραν… επ’ ώμου τους συμπαίκτες τους και έκαναν άνω-κάτω την άμυνα των γηπεδούχων που δεν προλάβαιναν να μαζεύουν την μπάλα από τα δίχτυα τους.

Η Πάντερμπορν κατόρθωσε να μειώσει με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Χίνεμαϊερ (72′) αναπτερώνοντας της ελπίδες της για θετικό αποτέλεσμα. Δύο λεπτά αργότερα όμως, ήρθε ο Σάντσο για να πετύχει το δεύτερο τέρμα του το ματς και να σφραγίσει το «διπλό» για την ομάδα του.

Και εκεί που έλεγε κανείς ότι τα πράγματα θα κυλούσαν χωρίς άλλες φάσεις και ότι οι φιλοξενούμενοι θα κατέβαζαν ταχύτητα, οι «κιτρινόμαυροι» πυρπόλησαν την εστία του Τσίγκερλε. Πρώτα ο Χακίμι, στη συνέχεια ο Σμέλτσερ – σκόραρε μετά από επτά χρόνια – και τέλος ο Σάντσο που σημείωσε χατ-τρικ, διαμόρφωσαν το τελικό 6-1 που αποτέλεσε το αναμενόμενο ξέσπασμα των Βεστφαλών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Bundesliga: Μόλις ένα φάουλ στο ημίχρονο του Πάτερμπορν-Ντόρτμουντ!

Πλέον, η Ντόρτμουντ διατήρησε το προβάδισμα από το υπόλοιπο… τρενάκι και θα αρκεστεί σε τέτοιες εμφανίσεις μέχρι το τέλος της σεζόν. Κι ας είναι αργά για τίτλο.

Πάντερμπορν – Ντόρτμουντ 1-6: (72′ πεν. Χίνεμαϊερ – 54΄ Αζάρ, 57΄, 74΄, 90′  Σάντσο, 85΄ Χακίμι, 89΄ Σμέλτσερ)

Πάντερμπορν (Στέφεν Μπάουμγκαρτ): Τσίνγκερλε, Χίνεμαϊερ, Στρόντικ, Ντρέγκερ, Κόλις, Σόνλαου, Σρμπένι, Χόλτμαν, Αντβί- Ατζέι, Βασιλειάδης, Μάμπα

Μπορούσια Ντόρτμουντ (Λουσιέν Φαβρ): Μπίρκι, Χούμελς, Ακάντζι, Πίστσεκ, Χακίμι, Γκερέιρο, Σάντσο, Τσαν, Μπραντ, Ντιλέινι, Αζάρ

Exit mobile version