ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Στον τελικό με «εξάρα» και Μίλερ η Μπάγερν

Η ομάδα του Γιουπ Χάινκες διέλυσε με 6-2 τη Λεβερκούζεν στην «Μπάι Αρίνα»
Στον τελικό με «εξάρα» και Μίλερ η Μπάγερν

Η 26η διαδοχική εκτός έδρας νίκη της στο DFB Pokal (ρεκόρ) ισοδυναμεί με την πρόκριση στον τελικό.

Η Μπάγερν συνέτριψε με 6-2 τη Λεβερκούζεν στην «Μπάι Αρίνα» και περιμένει ποια εκ των Σάλκε ή Άιντραχτ θα αντιμετωπίσει στο «Ολίμπιασταντιον» του Βερολίνου στις 19 Μαΐου.

Χάβι Μαρτίνεθ (3’) και Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι (9’) φρόντισαν με το καλημέρα να εκδηλώσουν τις άγριες προθέσεις των φιλοξενούμενων.

Η ομάδα του Παναγιώτη Ρέτσου (δέχθηκε κίτρινη στο 11’ και αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο) μείωσε με τον Λαρς Μπέντερ στο 16’, αλλά το β’ ημίχρονο ανήκε εξ ολοκλήρου στην Μπάγερν.

Ο Τόμας Μίλερ (52’, 63, 78’) και ο Τιάγκο Αλκάνταρα στο 60’ έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στην πρόκριση του βαυαρικού συλλόγου.

Ο Μίλερ έφτασε τα 27 γκολ, ξεπέρασε τον Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε και έγινε ο δεύτερος σκόρερ της Μπάγερν στον θεσμό του Κυπέλλου, πίσω μόνο από τον ανυπέρβλητο Γκερντ Μίλερ των 78 γκολ.

Αυτό ήταν το πρώτο του χατ τρικ από τον Νοέμβριο του 2014 και την αναμέτρηση με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Στην 50ή του συμμετοχή με τη φανέλα των πρωταθλητών Γερμανίας, ο Σβεν Ούλραϊχ δέχθηκε και δεύτερο γκολ (από τον Λεόν Μπέιλι στο 72’), όμως, η ουσία είναι ότι η ομάδα του επιστρέφει στον τελικό μετά την περυσινή απουσία.

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Λένο, Λ. Μπέντερ, Τα, Σ. Μπέντερ, Ρέτσος (46’ Μπέιλι), Αρανγκίς, Μπαουμγκάρλινγκερ (62’ Αλάριο), Μπελαράμπι (67’ Χένριχς), Χάβερτς, Μπραντ, Φόλαντ.

ΜΠΑΓΕΡΝ: Ούλραϊχ, Κίμιχ, Μπόατενγκ, Χούμελς, Αλάμπα (46’ Ραφίνια), Ρόμπεν, Μίλερ (80′ Ροντρίγκες), Μαρτίνεθ, Αλκάνταρα (85′ Σίλε), Ριμπερί, Λεβαντόφσκι.

To πρόγραμμα της ημιτελικής φάσης

Τρίτη (17/4)

Λεβερκούζεν – Μπάγερν 2-6 (16′ Λ. Μπέντερ, 72′ Μπέιλι – 3′ Μαρτίνεθ, 9′ Λεβαντόφσκι, 52’, 63, 78’ Μίλερ, 60′ Αλκάνταρα)

Τετάρτη (18/4)

21:45 Σάλκε – Άιντραχτ Φρανκφούρτης

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Transfermarkt: Αυτές είναι οι ακριβότερες ομάδες του πλανήτη – Διαφορά «ανάσας» Ρεάλ και Σίτι!

Transfermarkt: Αυτές είναι οι ακριβότερες ομάδες του πλανήτη – Διαφορά «ανάσας» Ρεάλ και Σίτι!

Ποιες ομάδες έχουν ξεφύγει για τα καλά!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Η Premier League… παίζει μόνη της – Χαμηλά η Super League 1!

Η Premier League… παίζει μόνη της – Χαμηλά η Super League 1!

Το Transfermarkt αποκάλυψε τις κορυφαίες λίγκες του κόσμου!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Δύο ομάδες έχουν τα περισσότερα πρωταθλήματα στη Γερμανία μετά την Μπάγερν, χάος πάντως η απόσταση

Δύο ομάδες έχουν τα περισσότερα πρωταθλήματα στη Γερμανία μετά την Μπάγερν, χάος πάντως η απόσταση

Μετά την Μπάγερν το χάος στη Γερμανία

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Απόλυτη κυριαρχία! Αυτή η ομάδα έχει βάλει τα περισσότερα γκολ στον 21ο αιώνα

Απόλυτη κυριαρχία! Αυτή η ομάδα έχει βάλει τα περισσότερα γκολ στον 21ο αιώνα

Κανένας αντίπαλος για την Μπαρτσελόνα!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Premier League: Γι’ αυτό δεν έχει αντίπαλο – Τέσσερις ομάδες πάνω από 1 δισ. χρηματιστηριακή αξία!

Premier League: Γι’ αυτό δεν έχει αντίπαλο – Τέσσερις ομάδες πάνω από 1 δισ. χρηματιστηριακή αξία!

Ανεβάζει τη διαφορά η Premier League και δε θα σταματήσει.

Ποδόσφαιρο
Έλληνες του εξωτερικού: Δημήτρης Γιαννούλης: Πάει για μεγάλη μεταγραφή

Δημήτρης Γιαννούλης: Πάει για μεγάλη μεταγραφή

Ο Δημήτρης Γιαννούλης έκανε παραπάνω από εξαιρετική σεζόν στην Άουγκσμπουργκ και θα υπάρξει πίεση από καλή ομάδα για μεταγραφή

Έλληνες του εξωτερικού
Έλληνες του εξωτερικού: Κωνσταντίνος Κουλιεράκης: Έτοιμος για Premier League

Κωνσταντίνος Κουλιεράκης: Έτοιμος για Premier League

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης δύσκολα θα μείνει μακριά από την Αγγλία

Έλληνες του εξωτερικού
Γερμανία: Μίλερ: Ήταν η μέρα του, αλλά δεν τον ένοιαζε

Μίλερ: Ήταν η μέρα του, αλλά δεν τον ένοιαζε

25 χρόνια, ένας αριθμός, μια ζωή στην Μπάγερν. Κι όμως, όταν ήρθε η στιγμή του, ο Τόμας Μίλερ έκανε πίσω. Για να βγει μπροστά ο άλλος.

Γερμανία
Έλληνες του εξωτερικού: Γιώργος Μασούρας : Τέλος η Μπόχουμ

Γιώργος Μασούρας : Τέλος η Μπόχουμ

Υποβιβασμός για την ομάδα του Έλληνα διεθνή μεσοεπιθετικού, ο οποίος δεν θα συνεχίσει εκεί την καριέρα του…

Έλληνες του εξωτερικού