ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Το γκολ της… δεκαετίας, ο ελληνικής καταγωγής Βαλεντίνο Λαζάρο! (vid)

Επικό ματς με επτά γκολ και νικήτρια τη Μπάγερ επί της Γκλάντμπαχ με σκορ 4-3 , είχαμε απόψε (8/11) στο Λεβερκούζεν για την 7η αγωνιστική της Bundesliga. Το… κερασάκι στο εντυπωσιακό αυτό παιχνίδι έβαλε ο ελληνικής καταγωγής Βαλεντίνο Λαζάρο (γεννημένος στην Αυστρία από Ελληνίδα μητέρα και Ανγκολέζο πατέρα), με ένα απίστευτο γκολ. Ακόμη και η...

Το γκολ της δεκαετιας με «Scorpion Kick» ο Βαλεντίνο Λαζάρο! (vid)
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Επικό ματς με επτά γκολ και νικήτρια τη Μπάγερ επί της Γκλάντμπαχ με σκορ 4-3 , είχαμε απόψε (8/11) στο Λεβερκούζεν για την 7η αγωνιστική της Bundesliga.

Το… κερασάκι στο εντυπωσιακό αυτό παιχνίδι έβαλε ο ελληνικής καταγωγής Βαλεντίνο Λαζάρο (γεννημένος στην Αυστρία από Ελληνίδα μητέρα και Ανγκολέζο πατέρα), με ένα απίστευτο γκολ.

Ακόμη και η λέξη απίστευτο είναι ίσως πολύ «φτωχή» για να περιγράψει αυτό θα δείτε παρακάτω στο βίντεο.

Πιο συγκεκριμένα μετά την σέντρα του Χέρμαν ο Βαλεντίνο Λαζάρο έπιασε μία απίστευτη Scorpion Kick, που θύμισε Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και παλαιότερα τον Ρενέ Χιγκίτα!

Δυστυχώς αυτό το ασύλληπτο τέρμα δεν ήταν αρκετό  (στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων) προκειμένου η Γκλάντμπαχ να πάρει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας, καθώς απλώς μείωσε σε 4-3.

Γενικότερα το ματς είχε εντυπωσιακές  εναλλαγές στο σκορ, με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται δύο φορές με 0-1 και 1-2, αλλά τη Μπάγερ να το γυρίζει προσπερνώντας με δύο γκολ διαφορά (4-2).

Δείτε παρακάτω τις καλύτερες φάσεις αλλά και το γκολ του Βαλεντίνο Λαζάρο.

Exit mobile version