ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γιάννης Μιχαηλίδης: Τα έφερε όλα τούμπα στον ΠΑΟΚ

Ξεχασμένος και προβληματισμένος ο Γιάννης Μιχαηλίδης με το μέλλον του στον ΠΑΟΚ, τα έφερε όλα τούμπα και υπολογίζεται κανονικότατα!

Γιάννης Μιχαηλίδης: Τα έφερε όλα τούμπα στον ΠΑΟΚ
Συντάκτης: Γεράσιμος Μανωλίδης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Γιάννης Μιχαηλίδης κοίταζε την επόμενη μέρα στην καριέρα του μέχρι πρότινος, Δεν έβγαζε άκρη με τον ΠΑΟΚ και τη θέση του εκεί. Κι όμως, έφερε τούμπα τα προγνωστικά και πλέον υπολογίζεται κανονικότατα!

Το καλοκαίρι ήταν στην transfer list! Πέραν του ΑΠΟΕΛ δεν προέκυψε κάτι αξιόλογο για να του δώσει το αγωνιστικό κίνητρο και να αποχωρήσει από την Τούμπα. Ο Γιάννης Μιχαηλίδης ήταν που ανάγκασε τον Ραζβάν Λουτσέσκου να μιλήσει ανοικτά με κακό τρόπο για έναν παίκτη του. Εκείνο το σημείο, έμοιαζε σημείο μηδέν για τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό.

Μέχρι τον αγώνα με την ΑΕΚ που ο Νάσμπεργκ «κάηκε» ήταν περισσότερο στην εξέδρα και λιγότερο στον πάγκο. Με «τσακωμένη» ψυχολογία και χωρίς προοπτική μετρούσε αντίστροφα. Ο Ιανουάριος θα ήταν το μεταγραφικό παράθυρο για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Εν τέλει μέσα στον Δεκέμβριο, ο Γιάννης Μιχαηλίδης αναστήθηκε με 5 αγώνες και ανάλογη επάρκεια σε εμφανίσεις. Σε σημείο που να βγάζει τον απαιτούμενο ανταγωνισμό στον Κουλιεράκη και να ξανασυστήνεται στη διεθνή πιάτσα. Ο Λουτσέσκου είχε τον τρόπο του με τον Μιχαηλίδη. Αρχικά, ουδείς τον είχε αναληφθεί. Δικαίωση…

BOMBA! HΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ!

Exit mobile version