ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γυναίκα είναι η αιτία που γύρισε ο Σεμπά στην Ελλάδα

Μια γυναίκα είναι η βασική αιτία της επιστροφής του Σεμπά στα ελληνικά γήπεδα έπειτα από τέσσερα χρόνια.

Μια γυναίκα είναι η βασική αιτία της επιστροφής του Σεμπά στα ελληνικά γήπεδα για λογαριασμό του Ιωνικού έπειτα από τέσσερα χρόνια.
Συντάκτης: Γιάννης Χωριανόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Πόσες και πόσες φορές έχουμε ακούσει για μια μεταγραφή που «χαλάει» και η αιτία είναι… γένους θηλυκού. Στην περίπτωση του Σεμπά πάντως, συνέβη ακριβώς το αντίθετο!

Ο 30χρονος πλέον Βραζιλιάνος φορ που αγωνίστηκε από το 2015 έως το 2018 στον Ολυμπιακό καταγράφοντας 61 συμμετοχές και 6 γκολ επιστρέφει στη χώρα μας.

Ο ίδιος αναζητούσε την επιστροφή του, όντας ελεύθερος τους τελευταίους μήνες μετά το πέρασμά του από την Αλ Σαμπάμπ στη Σαουδική Αραβία και ο Ιωνικός κατάφερε να τον κάνει δικό του, υπογράφοντας μονοετές συμβόλαιο.

Ούτως ή άλλως στα μέρη μας έγινε ποδοσφαιριστής με εκτόπισμα. Εδώ έζησε τα πάντα και του έδωσαν το διαβατήριο για την μισθοφορική επιλογή της Μέσης Ανατολής

Στην Ελλάδα ο Σεμπά γνώρισε και την γυναίκα της ζωής του. Εκείνη μεσίτρια τότε του βρήκε σπίτι για τον Ολυμπιακό και του «έκλεψε» την καρδιά.

Η ίδια είναι η βασική αιτία που στα 30 του ο Σεμπά επιστρέφει στην Σούπερ Λιγκ και δη τον Ιωνικό μετά από ένα 6μηνο απραξίας. Και σχεδόν τσάμπα!

Σεμπά: Τα γκολ με τη φανέλα του Ολυμπιακού

 

Διαβάστε όλη τη στήλη «Παρασκήνια» στις σελίδες 2 και 3 του e-Sportime.

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

Exit mobile version