ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γκουαρντιόλα – Αρτέτα: Θα ξεπεράσει ο μαθητής το δάσκαλο;

Και όμως ο μόνος που μπορεί φέτος να κοντράρει τον Πεπ Γκουαρντιόλα φέτος είναι η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα.

Γκουαρντιόλα – Αρτέτα: Θα ξεπεράσει ο μαθητής το δάσκαλο;
Συντάκτης: Στέλιος Ανδρικάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Η Μάντσεστερ Σίτι και ο Πεπ Γκουαρντιόλα είναι αναμφίβολα το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της φετινής Premier League.

Ωστόσο φαίνεται ότι φέτος έχει μία αντίπαλο που μπορεί να τον κοντράρει και μιλάμε για την Άρσεναλ, που κοουτσάρει ο πρώην συνεργάτης τους, ο Μικέλ Αρτέρα.

Μετά τη νίκη κόντρα στη Λίβερπουλ με 3-2, η ομάδα του Λονδίνου, δείχνει έτοιμη μετά από χρόνια για μεγάλα πράγματα, όντας μόνη στην κορυφή της βαθμολογία με 24 βαθμούς.

Ένα λοιπόν σχόλιο που έγινε στο Twitter έχει γίνει άκρως viral, το οποίο αναφέρει ότι ο Πεπ Γκουαρντιόλα βαριόταν τόσο πολύ να κερδίζει το πρωτάθλημα, που δημιούργησε τον Αρτέτα και τον έστειλε σε αντίπαλη ομάδα, ενώ του έδωσε και παίκτες για να φτιάξει την ομάδα του.

Φυσικά αναφέρεται Γκραμπριέλ Χεσούς που κάνει τη διαφορά στην επίθεση των «Κανονιέρηδων», ενώ και στον Ζιντσένκο που έχει δώσει ηρεμία στην άμυνα της ομάδας.

Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι παίζουν αρκετά ίδιο ποδόσφαιρο, κάτι που είναι λογικό αφού μιλάμε για προπονητές που ήταν συνεργάτες για αρκετά χρόνια.

Πλέον οι δύο τους φαίνονται οι μόνοι που μπορούν να κοντραριστούν μέχρι το τέλος, αφού η Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ φέτος δε δείχνει ικανή να ακολουθήσει σε αυτό το ρυθμό.

Μένει φυσικά να δούμε τι θα γίνει με το μεγάλο ερώτημα που θέτει το γνωστό σάιτ «433», αν δηλαδή ο μαθητής θα καταφέρει να ξεπεράσει το δάσκαλο.

https://youtu.be/TRFM5o120QQ

Exit mobile version