ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γκουρού στις συγχωνεύσεις και στις εξαγορές ο Ισραηλινός που έβαλε πρόεδρο στη Rio Ave ο Βαγγελης Μαρινάκης

Τα τελευταία 3 1/2 χρόνια ήταν οικονομικός διευθυντής στη Γκιμαράες.
Γκουρού στις συγχωνεύσεις και στις εξαγορές ο Ισραηλινός που έβαλε πρόεδρο στη Rio Ave ο Βαγγελης Μαρινάκης

Ο Ισραηλινός Μποάζ Τοσάβ είναι ο νέος πρόεδρος της πορτογαλικής Ρίο Άβε, ομάδας της οποίας το 80% κατέχει ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Σύμφωνα δε με τη Record, ο Μποάζ Τοσάβ έχει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στις χρηματοπιστατικές αγορές ενώ πέρασε αρκετά χρόνια στη Lehman Brothers στο Λονδίνο όπου ήταν διευθυντής οικονομικών λειτουργιών, υπεύθυνος πολυεθνικών συναλλαγών, συγχωνεύσεων και εξαγορών.

Ο Τοσάβ είναι 46 ετών, έχει πτυχίο στα οικονομικά ενώ εργάστηκε και στην τεχνολογία. Τα τελευταία 3 1/2 χρόνια ήταν οικονομικός διευθυντής στη Γκιμαράες.

Διαβάστε επίσης:

Ντάνιελ Ποντένσε: Δεν υπάρχει ρήτρα στον δανεισμό του λέει το ONEFOOTBALL και επικαλείται το Sportime

Πού θα πάει τελικά ο Χρήστος Τζόλης;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γκουρού στις συγχωνεύσεις και στις εξαγορές ο Ισραηλινός που έβαλε πρόεδρο στη Rio Ave ο Βαγγελης Μαρινάκης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.