ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γραμμένος : «Ουδέποτε ετέθη θέμα οριστικής διακοπής»

Στην διάψευση περί οριστικής διακοπής των ποδοσφαιρικών διοργανώσεων της χώρα, προέβη ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος. Με μία γραπτή δήλωση του, πήρε θέση ο Βαγγέλης Γραμμένος για όσους μιλούν για οριστική διακοπή των ποδοσφαιρικών διοργανώσεων στην χώρα. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, διέψευσε κατηγορηματικά όλες αυτές τις φήμες και τόνισε πως γίνεται προσπάθεια για να...

Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Στην διάψευση περί οριστικής διακοπής των ποδοσφαιρικών διοργανώσεων της χώρα, προέβη ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος.

Με μία γραπτή δήλωση του, πήρε θέση ο Βαγγέλης Γραμμένος για όσους μιλούν για οριστική διακοπή των ποδοσφαιρικών διοργανώσεων στην χώρα.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, διέψευσε κατηγορηματικά όλες αυτές τις φήμες και τόνισε πως γίνεται προσπάθεια για να παρθούν νέα μέτρα, ώστε να αρχίσουν ξανά οι διοργανώσεις.

Αναλυτικά τα όσα είπε :

«Ουδέποτε ως σήμερα ετέθη θέμα οριστικής διακοπής των ποδοσφαιρικών διοργανώσεων της χώρας, πολύ περισσότερο με πρωτοβουλία της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας».

«Ακριβώς για να μην συμβεί αυτό ή δημιουργηθεί οποιοσδήποτε σχετικός κίνδυνος, συμφωνήσαμε με την αθλητική ηγεσία σε δέσμη μέτρων που θα υλοποιηθούν άμεσα εκ μέρους του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, ώστε οι διοργανώσεις να επαναρχίσουν»

Exit mobile version