ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ΑΕΚ δίνει τον Πισάρο και με τα μισά

Ο Πισάρο είναι με το ενάμιση πόδι εκτός ΑΕΚ, που τον δίνει και με τα μισά χρήματα από αυτά που ακούγονται στο Μεξικό
Η ΑΕΚ δίνει τον Πισάρο και με τα μισά

Ο Πισάρο είναι γνωστό σε όλους πως δεν κόλλησε με την ΑΕΚ. Ίσως η μοναδική προσθήκη επί Αλμέιδα που σήκωσε τόση σκόνη. Αρνητική. Ο λόγος φυσικά πως φάνηκε να είναι μια πρόταση 100% του προπονητή που τον ήξερε από το MLS.

Ο Πισάρο δεδομένα ξέρει πολλή μπάλα. Παίκτης που με αυτήν στα πόδια μπορεί να κάνει ωραία πράγματα. Το ζήτημα είναι πως δεν τα έκανε στην Ελλάδα.

Η στήλη είχε αναφέρει πως περιμένουν στην Ένωση κάτι καλό από το Μεξικό. Πλέον το περιμένουν ακόμα περισσότερο. Στο Μεξικό γράφτηκε για Αμέρικα και και Κρουζ Αζούλ. Η τελευταία πήρε πρόσφατα τον Γιακουμάκη. Το ακόμα καλύτερο πως γράφτηκαν προτάσεις για 2 και 3 εκατομμύρια.

Η ΑΕΚ τον Πισάρο τον δίνει και με λιγότερα. Εντάξει αυτό δε θα το πει στις ομάδες που θα της κάνουν την κρούση αλλά αυτό είναι πάνω κάτω το πλάνο.

Δεν είναι ούτε κακός παίκτης ούτε κακός χαρακτήρας. Απλά πιάνει θέση στο ρόστερ και έχει ένα μεγάλο συμβόλαιο. Άρα το θέμα είναι να αποχωρήσει για να έρθει κάποιος άλλος. Αν φέρει και επταψήφιο νούμερο στα ταμεία ακόμα καλύτερα.

Η ΑΕΚ εξάλλου τον είχε φέρει ελεύθερο χωρίς να πληρώσει χρήματα σε κάποια ομάδα.

Άρα, στο τέλος αν έρθουν λεφτά από πώληση του Πισάρο, το ταμείο θα είναι συν σε αυτήν την περίπτωση. Το καλύτερο σενάριο δηλαδή. Για όλους θα είναι η καλύτερη εξέλιξη αυτή.

 

ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η ΑΕΚ δίνει τον Πισάρο και με τα μισά», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Agent Greek

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.