ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ΑΕΚ έχει πρόβλημα με Στάνκοβιτς – Πρέπει να πάρει τερματοφύλακα η «Ένωση»;

Ο Στάνκοβιτς δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το πρόβλημα με το γόνατό του και στην ΑΕΚ έχουν αρχίσει να κάνουν σκέψεις για τερματοφύλακα.

Η ΑΕΚ έχει πρόβλημα με Στάνκοβιτς – Πρέπει να πάρει τερματοφύλακα η «Ένωση»;
Συντάκτης: Γεράσιμος Μανωλίδης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πρέπει η ΑΕΚ να πάρει τερματοφύλακα; Ιδού η απορία. Διότι ένα πρόβλημα είναι πως δεν έχει Έλληνα στην ενδεκάδα, ένα άλλο είναι πως ο Στάνκοβιτς ακόμα ζορίζεται με το γόνατό του και στην «Ένωση» τους έχει λούσει κρύος ιδρώτας.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, αφού από τη στιγμή που ο Βασίλης Μπάρκας αποχώρησε από την ομάδα, η «Ένωση» αναζητά τον φύλακα-άγγελό της κάτω από τα δοκάρια.

Την πρώτη σεζόν έδωσε εν αρχή ψήφο εμπιστοσύνης στον Παναγιώτη Τσιντώντα, αλλά εις μάτην. Η χρονιά ήταν εφιαλτική σε σημείο που πήγε να «καεί» και ο Γιώργος Αθανασιάδης.

Έτσι όπως αναφέρει το Sportime του Σαββάτου και η στήλη «Παρασκήνια», ο Δημήτρης Μελισσανίδης πήρε απόφαση να βάλει το χέρι στην τσέπη το περσινό καλοκαίρι και να αποκτήσει τον Τσίτσαν Στάνκοβιτς στην Σάλτσμπουργκ!

Η αλήθεια είναι πως φόρεσε τα γάντια και επέστρεψε η κανονικότητα στην εστία των «κιτρινόμαυρων». Μέχρι που τον Δεκέμβριο, ο 30χρονος Αυστριακός αισθάνθηκε ένα… κόψιμο στα γόνατα.

Ο (τυπικός) καθαρισμός και η ενδεχόμενη απουσία δύο εβδομάδων έγινε προβληματισμός που παρατάθηκε σε δύο μήνες! Και εφεξής δύο μέσα, μία έξω πήγαινε το πρόγραμμα.

Off season, ο Στάνκοβιτς δούλεψε εξτρά στο κομμάτι της ενδυνάμωσης, αλλά η επιστροφή στην καθημερινότητα στα Σπάτα δεν βγάζει την ανάλογη αισιοδοξία. Αφήστε που στο μεσοδιάστημα υπήρξαν φήμες που τον ήθελαν να αξιώνει την αποχώρηση του από την ΑΕΚ.

Η φωτιά «έσβησε» εν τη γενέσει της. Πάμε στην επιστροφή στα ειωθότα. Και δη στις προπονήσεις. Εκεί που βάσει πηγών μας, ο Στάνκοβιτς ΚΑΙ πάλι βγάζει παράπονα.

Αισθάνεται ενοχλήσεις στο ίδιο σημείο του γονάτου και δεν ακολουθεί εξ ολοκλήρου το προπονητικό πρόγραμμα. Η εικόνα του δημιουργεί ανασφάλεια τόσο στο τεχνικό επιτελείο, όσο και στο medical staff κατά πόσο ο Στάνκοβιτς θα βγάλει τον ανάλογο βαθμό ετοιμότητας στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Ολλανδία.

Εκεί που ο Ματίας Αλμέιδα θα «φορτώσει» σε εντάσεις δουλειάς και θα σετάρει την ομάδα για την επόμενη σεζόν. Αίφνης, ο βασικός πυλώνας για τον «Δικέφαλο» του… αύριο αρχίζει να αποδεικνύεται «πήλινος»…

Αθλητικές ειδήσεις

ΑΕΚ: 11άδα χωρίς Έλληνες – Τι θα κάνει;

Παναθηναϊκός: Ο Καρλίτος είναι στα όριά του

Πιο καυτή από ποτέ η Τζούλια Νόβα και μας το δείχνει

Exit mobile version