ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Σέλτικ «βλέπει» Κυριάκο Παπαδόπουλο

Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά; Μένει να αποδειχθεί. Πάντως, την Πέμπτη (15/3) υπήρξε έντονη φημολογία στη Σέλτικ πως ενδιαφέρεται έντονα για τον Έλληνα άσο του Αμβούργου, Κυριάκο Παπαδόπουλο. Ο Παπαδόπουλος φέρεται να εγκαταλείπει τη Γερμανία έπειτα από οκτώ χρόνια παρουσίας στα γήπεδα της Μπουντεσλίγκα. Κάπου εκεί εμπλέκεται η ομάδα της Σκωτίας που προσπαθεί να...
Η Σέλτικ «βλέπει» Κυριάκο Παπαδόπουλο

Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά; Μένει να αποδειχθεί. Πάντως, την Πέμπτη (15/3) υπήρξε έντονη φημολογία στη Σέλτικ πως ενδιαφέρεται έντονα για τον Έλληνα άσο του Αμβούργου, Κυριάκο Παπαδόπουλο.

Ο Παπαδόπουλος φέρεται να εγκαταλείπει τη Γερμανία έπειτα από οκτώ χρόνια παρουσίας στα γήπεδα της Μπουντεσλίγκα. Κάπου εκεί εμπλέκεται η ομάδα της Σκωτίας που προσπαθεί να προλάβει άλλες, δεδομένες, προτάσεις που θα έχει στα χέρια του οσονούπω.

Όπως αναφέρει ο Τύπος της χώρας, μπορεί η Σέλτικ να υπέγραψε τον Ιανουάριο τον κεντρικό αμυντικό Τζακ Χέντρι, ωστόσο οι πολλαπλοί τραυματισμοί αμυντικών έχουν οδηγήσει τη διοίκηση στη σκέψη να προχωρήσει το καλοκαίρι σε δομικό φρεσκάρισμα.

Σε περίπτωση που ο Παπαδόπουλος φορέσει τη φανέλα της Σέλτικ, κάποιοι από τους ήδη υπάρχοντες αμυντικούς θα αποχαιρετήσουν.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.