ΙΩΝΙΚΟΣ

Ιωνικός: Επιστρέφει ο Βαφέας, θεραπεία για Τουράμ

Πρόγραμμα της προπόνησης ακολούθησε ο Νίκος Βαφέας, ενώ ο Ροτζέριο Τουράμ θα υποβληθεί σε PRP.

Αγωνιστικά προβλήματα αντιμετωπίζει ο Ιωνικός.
Συντάκτης: Λευτέρης Παυλίδης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ιωνικός: Μέρος της προπόνησης ακολούθησε ο Νίκος Βαφέας, ενώ ο Ροτζέριο Τουράμ υποβλήθηκε σε περαιτέρω εξετάσεις.

Ιωνικός: Πρόγραμμα με διάφορες ασκήσεις και αγωνιστικά παιχνίδια περιελάβανε η τελευταία προπόνηση. Σε κομμάτια αυτής συμμετείχε και ο Νίκος Βαφέας, που επιστρέφει σταδιακά από τον τραυματισμό του.

Επιπλέον, ο Ροτζέριο Τουράμ θα υποβληθεί την Τετάρτη (24/11) σε PRP για την γρηγορότερη και ασφαλέστερη επάνοδο του στους αγωνιστικούς χώρους. Από την Πέμπτη, θα ξεκινήσει την προτεινόμενη θεραπεία, λόγω της θλάσης που τον ταλαιπωρεί.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά. Εξαίρεση ο Ντιντιέρ Ντελγκάδο που υποβλήθηκε τη Δευτέρα (22/11) σε επιτυχημένη επέμβαση από τον γιατρό της ομάδας, Χρήστο Δάρα, μετά τη ρήξη αχιλλείου τένοντα που υπέστη.

Όπως διαβάσατε στο Sportime 20 μέρες θα παραμείνει εκτός ο Τουράμ και τρεις μήνες ο Ντελγκάδο. Ο Κολομβιανός δεξιός μπακ δεν υπολογίζεται, καθώς υπέστη ρήξη αχιλλείου τένοντα.

Ο Ιωνικός θα συνεχίσει την προετοιμασία του για τον αγώνα της Κυριακής (28/11, 15:00) με τον ΟΦΗ στην Κρήτη με προπόνηση την Τετάρτη (24/11) το πρωί στις 11:00 στο γήπεδο της Φυλής.

 

Exit mobile version