ΙΩΝΙΚΟΣ

Ιωνικός: Η ανατροπή που «ψήνεται»

Δεν αποκλείεται ο Ιωνικός να δώσει μία ακόμη ευκαιρία στον Βουλνέτ Μπάσα

Μπάσα και Ντάλσιο στο Πανιώνιος - Ιωνικός
Ionikos
Συντάκτης: Αντώνης Τσιράκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Αυτούς που ήθελε, τους αποδέσμευσε ο Ιωνικός. Ο μόνος που είχε απομείνει ήταν ο Βουλνέτ Μπάσα και αυτό δεν έγινε τυχαία. Υπήρξαν επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές και φαίνεται πως αυτές ήταν αρκετές για να αντιστραφεί το κλίμα.

Όταν τον απέκτησε ο Ιωνικός το καλοκαίρι, γνώριζε εξ αρχής ότι η περίπτωσή του ενέχει μεγάλο ρίσκο. Ο Μπάσα είναι ένας ποδοσφαιριστής με αρκετή ποιότητα. Το δείχνει η καριέρα του, το έδειξε και η εικόνα του σε ορισμένες προπονήσεις. Υπήρχαν άνθρωποι στο κλαμπ που έλεγαν πως μερικές φορές στο δίτερμα είναι ένα κέντρο μόνος του.

Ωστόσο, η ευπάθειά του στους τραυματισμούς ήταν γνωστή. Γι’ αυτό δέχτηκε να ρίξει το κασέ του και να έρθει στην Ελλάδα. Έψαχνε μία επανεκκίνηση. Ο Ιωνικός του έδωσε την ευκαιρία και στο πρώτο μισό της σεζόν ο Μπάσα την πέταξε. Υπό προϋποθέσεις, όμως, θα του δώσει άλλη μία.

Έως τώρα ο 31χρονος είχε αγωνιστεί σε τέσσερα ματς στη Super League 1 και ένα στο Κύπελλο. Εφόσον δεν αλλάξει θεαματικά κάτι προσεχώς, θα μπορέσει να παίξει ξανά στους Νικαιώτες. Εκείνο που θα προηγηθεί θα είναι η αποθεραπεία του. Εάν πάνε όλα καλά, θα έχει τη δυνατότητα με την εικόνα του στον αγωνιστικό χώρο να ανταποδώσει τη στήριξη των ανθρώπων του συλλόγου.

Exit mobile version