ΙΩΝΙΚΟΣ

Ιωνικός: Ο Μπουένο πήρε την ευκαιρία αλλά την «πέταξε»! (vid)

Αδύναμος κρίκος ο Ισπανός μέσος κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα και αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο.

Ιωνικός: Aπό το... παράθυρο μπήκε 11άδα ο Αλμπέρτο Μπουένο στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά την σπατάλησε την ευκαιρία του ο Ισπανός!
Συντάκτης: Νίκος Μαρκάτος Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ιωνικός: Aπό το… παράθυρο μπήκε 11άδα ο Αλμπέρτο Μπουένο στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά την σπατάλησε την ευκαιρία του ο Ισπανός!

Άλλη 11άδα είχε στο μυαλό του ο Δημήτρης Σπανός, άλλη προέκυψε! Λίγο πριν τη σέντρα του Ιωνικός – ΠΑΣ Γιάννινα, ο Καμπράλ αισθάνθηκε ενοχλήσεις και αντικαταστάθηκε.

Ο τεχνικός των Νικαιωτών αναδιαμόρφωσε τα πλάνα του, βάζοντας στο αρχικό σχήμα τον Αλμπερτο Μπουένο. Πρώτη συμμετοχή για τον Ισπανό μεσοεπιθετικό, ο οποιος δεν αγωνίστηκε λεπτό στα δύο προηγούμενα ματς πρωταθλήματος με ΑΕΚ και Άρη.

Η ευκαιρία που έδωσε στον Ισπανό ο Αιγιώτης κόουτς πήγε στα… χαμένα. Ο Μπουένο ήταν ο αδύναμος κρίκος των γηπεδούχων στο πρώτο 45λεπτο, αναγκάζοντας τον προπονητή του να τον αντικαταστήσει στην ανάπαυλα με τον Κάνιας.

Πλέον ο Μπουένο θα περιμένει τη σειρά του για την επόμενη. Τώρα αν θα είναι άμεσα, στο ματς της Δευτέρας (27/9, 19.30) με τον Απόλλων Σμύρνης στη Ριζούπολη, θα εξαρτηθεί από την κατάσταση του Καμπράλ.

Exit mobile version