ΙΩΝΙΚΟΣ

Ιωνικός: Πανιώνιος, νέα πρόσωπα και μεταγραφές

Ο Ιωνικός περιμένει τον Κάνιας και ετοιμάζεται για τις επόμενες προσθήκες στο ρόστερ του

Σε τρεις προσθήκες... εκτός προγράμματος προχώρησε στα... χασομέρια της μεταγραφικής περιόδου ο Ιωνικός. Ή μήπως όχι!
Συντάκτης: Αντώνης Τσιράκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Δεν έχει κλείσει μεταγραφικά ο Ιωνικός και το πόσες προσθήκες θα γίνουν ακόμα, θα φανεί προσεχώς. Θεωρητικά μόνο ένας φορ χρειάζεται.

Κόντρα στον αρχικό σχεδιασμό ο Ιωνικός αναμένεται να κάνει δικό του τον Χοσέ Κάνιας. Εντός των επόμενων ημερών, εάν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο, ο Ισπανός χαφ θα βρίσκεται στην Ελλάδα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στους Νικαιώτες.

Από εκεί και πέρα, ανοιχτό παραμένει το θέμα του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι όσο εκείνος δεν βρίσκει ομάδα και προπονείται με τον Ιωνικό. Δεν πρέπει να αποκλειστεί η έκπληξη είτε με τον Ουκρανό είτε με άλλον παίκτη, όπως συνέβη και με τον Κάνιας.

Εν τω μεταξύ, τις τελευταίες μέρες έχουν βρεθεί νέα πρόσωπα στη Νίκαια. Μία περίπτωση που προτάθηκε μάλλον δεν θα προχωρήσει, ενώ προπονήσεις κάνει ο Γιώργος Χριστοδουλής. Πρόκειται για 19χρονο τερματοφύλακα, ο οποίος αγωνιζόταν στην Κ19 του Αστέρα Τρίπολης και έναν χρόνο πριν πήγε στον Πιερικό. Δείχνει κάποια καλά στοιχεία και τις επόμενες μέρες θα υπάρξει οριστική απόφαση για το μέλλον του.

Τέλος, όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ «φιλικό παιχνίδι με τον Πανιώνιο θα δώσει το προσεχές Σάββατο (28/8) η ομάδα μας. Η φιλική αναμέτρηση, θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης και θα ξεκινήσει στις 18:00 το απόγευμα».

 

Διαβάστε επίσης:

Μανωλάς: «Τελευταίες ημέρες στη Νάπολι» αναφέρουν οι Ιταλοί

Ραγδαίες εξελίξεις με Σεμέδο – Το σενάριο για αντί-Μανωλάς στη Νάπολι και η Πορτογαλία

Άννα Βίσση: Αποκάλυψε γιατί δεν θα συνεργαστεί τελικά με τη Δέσποινα Βανδή

Exit mobile version