ΙΩΝΙΚΟΣ

Τσιριγώτης: «Έχουμε μπροστά μας μία μεγάλη πρόκληση»

Ο Ιωνικός προχώρησε στην ανανέωση επτά συμβολαίων από το περσινό ρόστερ και ο Κώστας Τσιριγώτης ήταν ένας από τους ποδοσφαιριστές που παρέμειναν

Τσιριγώτης: «Έχουμε μπροστά μας μία μεγάλη πρόκληση»
Συντάκτης: Αντώνης Τσιράκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Ιωνικός προχώρησε στην ανανέωση επτά συμβολαίων από το περσινό ρόστερ και ο Κώστας Τσιριγώτης ήταν ένας από τους ποδοσφαιριστές που παρέμειναν.

Ο νεαρός αμυντικός έκανε και δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου. Ο Τσιριγώτης τόνισε μεταξύ άλλων πως μία νέα πρόκληση έχουν μπροστά τους στη Νίκαια μετά την άνοδο της ομάδας στη Super League 1.

Η ανακοίνωση: «Είναι μεγάλη μου χαρά που αποτελώ μέλος του Ιωνικού. Ο περσινός στόχος που είχαμε θέσει για την άνοδο στην Super League επετεύχθη και πλέον, έχουμε μια μεγάλη πρόκληση μπροστά μας. Εγώ θα προσπαθήσω από την πλευρά μου για το καλύτερο και μέσα από σκληρή δουλειά, να βοηθήσω όσο μπορώ την ομάδα μου».

Αντίστοιχες δηλώσεις μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ιωνικό έκανε και ο Σπύρος Φουρλάνος: «Είμαι πολύ χαρούμενος και ευγνώμων που ανανέωσα τη συνεργασία μου με την οικογένεια του Ιωνικού και η επιστροφή της ομάδας στη φυσική της θέση, θα συνδυαστεί και με τη δίκη μου επιστροφή στην Super League! Νιώθω ιδιαίτερη τιμή να αγωνίζομαι με το αστέρι στο στήθος και υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για την ομάδα και τον κόσμο της, επιστρέφοντας υγιής και πιο δυνατός από ποτέ».

Διαβάστε επίσης

Παναθηναϊκός: Ο Δημήτρης Κουρμπέλης επιβάλλεται να επιστρέψει

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αυτό είναι το διαμέρισμα που ήθελε να νοικιάσει η Καρολάιν – Πήγε με φίλο του Μπάμπη (vids)

Exit mobile version