ΗΡΑΚΛΗΣ

Ηρακλής: «Δεν δόθηκε καμία βοήθεια»

Η ΠΑΕ Ηρακλής εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή το νέο πρωτάθλημα και στράφηκε και κατά της Πολιτείας, επειδή δεν τον έχει βοηθήσει, παρά τις διαβεβαιώσεις. 

Ηρακλής
Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Η ΠΑΕ Ηρακλής εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή το νέο πρωτάθλημα και στράφηκε και κατά της Πολιτείας, επειδή δεν τον έχει βοηθήσει, παρά τις διαβεβαιώσεις. 

Η Football League ανακοίνωσε την Τρίτη (28/5) την ολική επικύρωση της βαθμολογίας, κάτι που σημαίνει ότι ο Ηρακλής τη νέα αγωνιστική περίοδο θα κληθεί να συμμετάσχει στην τρίτη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος.

Αλλά η απόφαση των ανθρώπων του «γηραιού»είναι να μην δηλώσουν συμμετοχή και να αναζητήσουν τον κατάλληλο τρόπο, την καλύτερη δυνατή φόρμουλα για να αγωνιστεί η ομάδα «καθαρή» από χρέη σε οποιαδήποτε επαγγελματική κατηγορία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Εκ μέρους της ΠΑΕ Ηρακλής και με αφορμή διάφορα δημοσιεύματα που σχετίζονται για την συμμετοχή της ομάδος μας στο πρωτάθλημα super league δύο και football league, διευκρινίζουμε oτι εξετάζονται όλες οι δυνατές πιθανότητες και οι επιμέρους επιπτώσεις στην ύπαρξη και καθημερινή λειτουργία της ΠΑΕ.

Δυστυχώς μέχρι σήμερα παρά τις επανειλημμένες υποσχέσεις και διαβεβαιώσεις από πλευράς πολιτείας και αρμόδιου υπουργείου για την προστασία του εταιρικού λογαριασμού ή ακόμη και για την προστασία της μη κατάπτωσης της εγγυητικής δεν έχει δοθεί η παραμικρή βοήθεια και δεν έχει βρεθεί λύση στα δύο αυτά φλέγοντα θέματα.

Ως εκ τούτου δυσχεραίνονται αφάνταστα και απεριόριστα οι όποιες κινήσεις κάνουμε για την βιωσιμότητα της εταιρείας και την ομαλή μετάβαση της σε οποιονδήποτε από τα δύο πρωταθλήματα.

Συνεχίζουμε, ερευνούμε και συζητούμε σε καθημερινή βάση όλες τις πιθανές προτάσεις και λύσεις που προσφέρονται την παρούσα στιγμή.

Διαβεβαιώνουμε τους φίλους της ομάδας μας ότι είμαστε σε θέση να αξιολογήσουμε και να εκτελέσουμε την καλύτερη δυνατή πρόταση για το καλό της ομάδας μας».

Exit mobile version