ΙΣΠΑΝΙΑ

Αδιανόητο ρεκόρ από τον «εξωγήινο» Μέσι (vid)

Ο Λιονέλ Μέσι κάνει ό,τι μπορεί κάθε εβδομάδα προκειμένου να οδηγήσει την Μπαρτσελόνα στην κατάκτηση ενός πρωταθλήματος, χωρίς να έχει όπως φαίνεται την απαραίτητη βοήθεια. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ, έχει αναλάβει φέτος τόσο το σκοράρισμα αλλά και τη δημιουργία, σημειώνοντας ένα πραγματικά σπουδαίο ρεκόρ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπέτις 1-0: Πήρε… κεφάλι (vid) Κόντρα...

Αδιανόητο ρεκόρ από τον «εξωγήινο» Μέσι (vid)
Συντάκτης: Στέλιος Ανδρικάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Λιονέλ Μέσι κάνει ό,τι μπορεί κάθε εβδομάδα προκειμένου να οδηγήσει την Μπαρτσελόνα στην κατάκτηση ενός πρωταθλήματος, χωρίς να έχει όπως φαίνεται την απαραίτητη βοήθεια.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ, έχει αναλάβει φέτος τόσο το σκοράρισμα αλλά και τη δημιουργία, σημειώνοντας ένα πραγματικά σπουδαίο ρεκόρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπέτις 1-0: Πήρε… κεφάλι (vid)

Κόντρα στην Οσασούνα λοιπόν, έκανε μία ασίστ στον Αρτούρο Βιδάλ, φτάνοντας συνολικά τις 20 στο φετινό πρωτάθλημα Ισπανίας.

Μάλιστα, έχει σκοράρει και 22 γκολ, κάτι που δεν έχει κάνει ξανά κανέναν στην ιστορία της La Liga και σίγουρα κάτι που θα αργήσει πολύ να ξαναγίνει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι ο δεύτερος που το κάνει στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, μετά τον Τιερί Ανρί που το 2002-2003, είχε πετύχει 24 γκολ και είχε δώσει 20 ασίστ.

Exit mobile version