ΙΣΠΑΝΙΑ

Αναμονή για Ράκιτιτς

Το θέμα της επέκτασης της συνεργασίας του Ιβάν Ράκιτιτς με την Μπαρτσελόνα δεν φαίνεται να προχωρά άμεσα, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο ελπίδες στις ενδιαφερόμενες ομάδες. Το τρέχον συμβόλαιο του Κροάτη μέσου λήγει το καλοκαίρι του 2021, με τον ίδιο να επιθυμούσε την ανανέωσή του ύστερα από το εξαιρετικό παγκόσμιο κύπελλο που πραγματοποίησε. Ωστόσο, θα...

Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Το θέμα της επέκτασης της συνεργασίας του Ιβάν Ράκιτιτς με την Μπαρτσελόνα δεν φαίνεται να προχωρά άμεσα, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο ελπίδες στις ενδιαφερόμενες ομάδες.

Το τρέχον συμβόλαιο του Κροάτη μέσου λήγει το καλοκαίρι του 2021, με τον ίδιο να επιθυμούσε την ανανέωσή του ύστερα από το εξαιρετικό παγκόσμιο κύπελλο που πραγματοποίησε.

Ωστόσο, θα πρέπει να περιμένει τουλάχιστον έως την επόμενη σεζόν, με τον Ζοσέπ Μαρία Μπερτομέου να δηλώνει: «Για αυτή τη σεζόν δεν μπορούμε να προχωρήσουμε με αυτά που ζητάει ο Ράκιτιτς. Την επόμενη μπορούμε να το κοιτάξουμε σε σχέση με τα έσοδα.»

Πρόκειται φυσικά για ευχάριστα νέα για τις Τσέλσι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ,Μάντσεστερ Σίτι και Παρί Σεν Ζερμέν, που έχουν ήδη εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους.

Exit mobile version