ΙΣΠΑΝΙΑ

Μπαρτσελόνα: «Έδεσε» τον Πέδρι μέχρι το 2026 με ρήτρα ρεκόρ!

Ο Πέδρι θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, τουλάχιστον, μέχρι τον Ιούνιο του 2026.

Παίκτης της Μπαρτσελόνια για τα επόμενα πέντε χρόνια θα είναι Πέδρι, όπως γνωστοποίησαν κι επίσημα πλέον οι «μπλαουγκράνα».
Ο Πέδρι θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, τουλάχιστον, μέχρι τον Ιούνιο του 2026.
Συντάκτης: Ιωσήφ Σηφάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Παίκτης της Μπαρτσελόνα για τα επόμενα πέντε χρόνια θα είναι Πέδρι, όπως γνωστοποίησαν κι επίσημα πλέον οι «μπλαουγκράνα».

Ο 18χρονος Ισπανός μέσος μετακόμισε στο «Camp Nou» το καλοκαίρι του 2020 από την Λας Πάλμας και συνολικά μετράει συνολικά 56 εμφανίσεις με 4 γκολ και 6 ασίστ, ενώ είναι ο πιο νεαρός υποψήφιος για το βραβείο της «Χρυσής Μπάλας».

Γενικότερα πάντως έχει αποδειχθεί… βιονικός, καθώς αγωνίστηκε στα περισσότερα παιχνίδια από κάθε άλλον ποδοσφαιριστή την περσινή σεζόν, με 73 παιχνίδια σε 9 διοργανώσεις (LaLiga, Copa Del Rey, Spanish Super Cup, Champions League, Euro, Ολυμπιακοί Αγώνες, προκριματικά Μουντιάλ, Euro U-21, Nations League).

Μάλιστα  στη συμφωνία των δύο πλευρών περιλαμβάνεται ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 1 δισεκατομμυρίου ευρώ, ποσό που αποτελεί ουσιαστικά ρεκόρ στην ιστορία του καταλανικού συλλόγου, μετά τα 800 εκατομμύρια ευρώ για τον Γκριεζμάν.

Exit mobile version