ΙΣΠΑΝΙΑ

Μπαρτσελόνα: Εκτός για τρεις μήνες ο Κουτίνιο!

Ο Φιλίπε Κουτίνιο θα μείνει εκτός δράσης για τρεις μήνες και δε θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Μπαρτσελόνα. Χωρίς τον πολύπειρο Κουτίνιο θα πρέπει να υπολογίζει η Μπαρτσελόνα, τουλάχιστον για τους επόμενους τρεις μήνες. Όπως ενημέρωσε η ισπανική ομάδα, ο Βραζιλιάνος άσος υποβλήθηκε το πρωί του Σαββάτου (02/01) σε χειρουργική επέμβαση μετά...
Μπαρτσελόνα: Εκτός για τρεις μήνες ο Κουτίνιο!

Ο Φιλίπε Κουτίνιο θα μείνει εκτός δράσης για τρεις μήνες και δε θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Μπαρτσελόνα.

Χωρίς τον πολύπειρο Κουτίνιο θα πρέπει να υπολογίζει η Μπαρτσελόνα, τουλάχιστον για τους επόμενους τρεις μήνες.

Όπως ενημέρωσε η ισπανική ομάδα, ο Βραζιλιάνος άσος υποβλήθηκε το πρωί του Σαββάτου (02/01) σε χειρουργική επέμβαση μετά τον τραυματισμό που υπέστη στο αριστερό γόνατο, στο πρόσφατο παιχνίδι με την Εϊμπαρ.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, ο ποδοσφαιριστής θα μείνει εκτός γηπέδων τουλάχιστον για τους επόμενους τρεις μήνες.

Αυτός ο τραυματισμός ήρθε να προστεθεί στους ήδη μακροχρόνιους των Πικέ και Φατί προκαλώντας «πονοκέφαλο» στην ομάδα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μπαρτσελόνα: Εκτός για τρεις μήνες ο Κουτίνιο!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βασίλης Μπαντής

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη, στις 14/12/1996. Το χαμόγελο του Ροναλντίνιο μου έδωσε το πάθος που ζητούσα στον χώρο του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου. Ασχολήθηκα ερασιτεχνικά σε τοπικές ομάδες για μερικά χρόνια και έπειτα ήρθε η Αθλητική Δημοσιογραφία. Αποφοίτησα από σχολή δημοσιογραφίας, βρέθηκα σε Metrosport και Thesstoday, όπου έκανα αθλητικό και κοινωνικό ρεπορτάζ αντίστοιχα.