ΙΣΠΑΝΙΑ

Μπαρτσελόνα: Ματιές σε Καβάνι για το 2022

Ο Ουρουγουανός επιθετικός θα μπορούσε να αποτελέσει μια αξιόπιστη λύση για την επιθετική γραμμή της Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα κοιτάζει την περίπτωση του Καβάνι, του οποίου το συμβόλαιο στη Μαν. Γιουνάιτεντ λήγει το 2022
Συντάκτης: Σπύρος Γιαννόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Η Μπαρτσελόνα διανύει την πιο σκληρή μεταβιτική της περίοδο προς την κανονικότητα και πλήθος ονομάτων παρελαύνουν για τις επόμενες μεταγραφικές περιόδους.

Ένα από αυτά είναι και ο Έντινσον Καβάνι. Ο Ουρουγουανός επιθετικός θα μπορούσε να αποτελέσει μια αξιόπιστη λύση για την επιθετική γραμμή των «Καταλανών».

Όπως αναφέρουν οι Times, ο 34χρονος στράικερ αποτελεί στόχο των «μπλαουγκράνα» για το ερχόμενο καλοκαίρι. Τον Ιούνιο του 2022 λήγει το συμβόλαιό του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με το αγγλικό κλαμπ να μην προτίθεται να το ανανεώσει.

Από την άλλη, ο Καβάνι, θεωρεί ότι έχει ακόμα δύο «καλά» ποδοσφαιρικά χρόνια μπροστά του και θα ήθελε να τα περάσει στο υψηλότερο επίπεδο.

 

Έπειτα από θητεία σε Serie A, Ligue 1 και Premier League, η LaLiga αποτελεί ένα πρωτάθλημα στο οποίο ο παίκτης είναι πολύ θετικός να αγωνιστεί.

Παράλληλα, η απόκτησή του από την Μπαρτσελόνα θα μπορούσε να γίνει «αναίμακτα» από οικονομικής άποψης. Ως free agent, οι Καταλανοί δεν θα χρειαστεί να πληρώσουν πολλά λεφτά, ενώ για το συμβόλαιο του Ουρουγουανού ο προϋπολογισμός θα κυμανθεί σε νορμάλ επίπεδα.

Ο Τσάβι θα ήθελε ένα σημείο αναφοράς στη γραμμή κρούσης, πέραν του Ντεπάι. Μάλιστα, με την εξέλιξη που είχε το θέμα του Κουν Αγουέρο, η ανάγκη για αγορά «εννιαριού» είναι επιτακτική.

Exit mobile version